τεμπη
Η αντίδραση του ΟΣΕ στις διαμαρτυρίες των εργαζομένων

Για συκοφαντία φέρεται ότι κατηγορούσε η εργοδοσία του ΟΣΕ τους υπαλλήλους που επεσήμαναν τις ελλείψεις στον τομέα της ασφάλειας στους σιδηροδρόμους, ενώ απαντούσε μάλιστα και με εξώδικα εναντίον των σωματείων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στο Open ο εργατολόγος, Γιάννης Καρούζος, ένα από τα σωματεία που ανήκουν στην ομοσπονδία του ΟΣΕ, η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης είχε στείλει εξώδικο διαμαρτυρόμενη για τα προβλήματα στην ασφάλεια των σιδηροδρόμων, μεταξύ άλλων, στις 31 Οκτωβρίου του 2022.

«Ζητάμε την άμεση αποκατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, τηλεδιοίκηση, φωτοσήματα, etcs και της ασφάλειας του δικτύου η οποία έχει καταστεί εδώ και χρόνια προβληματική [...] Σας καλούμε να λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειάς μας», έγραφε μεταξύ άλλων το εξώδικο.

Σύμφωνα με τον εργατολόγο, σε αυτά τα αιτήματα, ο ΟΣΕ απάντησε με εξώδικα στους εργαζόμενους αναφέροντας ότι όλα όσα υποστηρίζουν είναι συκοφαντικά και ότι θα υποστούν συνέπειες.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kinisi stous dromous
Φυλάκιση και πρόστιμα έως 3.750 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα - Νέος οδικός «κόφτης» στην Ευρώπη
Πρόστιμο 3.750 ευρώ και φυλάκιση για όσους βυθίζουν το πόδι τους στο γκάζι - Ο πιο αυστηρός ΚΟΚ στην Ευρώπη
Φυλάκιση και πρόστιμα έως 3.750 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα - Νέος οδικός «κόφτης» στην Ευρώπη
φοιτητές
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις
Διαγραφές φοιτητών στα Πανεπιστήμια: Ποιοι προλαβαίνουν να μπλοκάρουν την έξοδο με ένσταση
ΑΕΙ: Στην τελική ευθεία οι διαγραφές φοιτητών – «Παράθυρο» 10 ημερών για ενστάσεις