αστυνομία
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS
Σύλληψη 17χρονου για την επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα

Ένας 17χρονος συνελήφθη για εμπλοκή στην επίθεση που εκδηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε βάρος τριών ανηλίκων, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, σε γήπεδο του δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο νεαρός ταυτοποιήθηκε και μετά από αναζητήσεις συνελήφθη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό

Κατηγορείται ότι μαζί με άλλους συνεργούς του επιτέθηκαν, κρατώντας ξύλινα αντικείμενα, όπως ρόπαλα, εναντίον τριών ανηλίκων που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου, με συνέπεια να τραυματίσουν στο κεφάλι έναν 15χρονο, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στα άλλα δύο θύματα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τις έρευνες για την υπόθεση διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας - Χορτιάτη και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Παλιότερο επεισόδιο

Είχε προηγηθεί την Παρασκευή ένα ακόμη επεισόδιο, στο ίδιο γήπεδο και για την ίδια διοργάνωση, όταν 16χρονος απείλησε με μαχαίρι καθηγητή και τον χτύπησε. Ο ανήλικος «πρωταγωνιστής» του επεισοδίου είχε συλληφθεί και με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Ύστερα από τα δύο παραπάνω επεισόδια, ο δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια παραχώρησης του γηπέδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σταμ
«Καμία ποινή δεν μπορεί να μας εμποδίσει»: Η απάντηση φαντάρου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση επειδή στήριξε τους αγρότες
Ποινή σε φαντάρο που στήριξε τον δίκαιο αγώνα των αγροτών - Καταγγελία της ΚΝΕ για αυταρχισμό
«Καμία ποινή δεν μπορεί να μας εμποδίσει»: Η απάντηση φαντάρου που τιμωρήθηκε με 10 μέρες φυλάκιση επειδή στήριξε τους αγρότες
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Πρόεδρος της ομάδας εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλης Σφακιανάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χαίρομαι γιατί επικεφαλής της είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ο κ. Μιχάλης Σφακιανάκης, τον οποίο ευχαριστώ για...
Πρόεδρος της ομάδας εθνικού διαλόγου για την Παιδεία ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλης Σφακιανάκης