βιαστης
«Ο Ηλίας (Μίχος) μου είπε να πάω στο ιατρείο του. Εκεί γινόταν ό,τι γινόταν». Σε ερώτηση της ψυχολόγου που πήρε την κατάθεση, αν ο γιατρός της έδινε χρήματα το κορίτσι απάντησε «ναι … 40.. 50 ευρώ. Ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός έχει χρήματα και μου έλεγε ότι θα είναι σταθερός πελάτης».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τη Σεπόλια μετά τις πέντε νέες συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός.

Η 12χρονη φέρεται να έχει υποδείξει στις αρχές ακόμη οκτώ άτομα, οι οποίοι σύμφωνα με την ίδια, δεν την πλησίασαν μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών  Βlindchat αλλά έπειτα από υπόδειξη του Ηλία  Μίχου.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό έκανε προσωπικές επαφές στη γειτονιά όπου διατηρούσε το κατάστημά του και ζούσε η 12χρονη και έκλεινε τα εφιαλτικά ραντεβού.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες συλλήψεις που έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (14/2/2023). Από τους 5 άνδρες που τους πέρασαν χειροπέδες οι 3 εργάζονταν στην ίδια γειτονιά του Κολωνού.

Πρόκειται για τον γιατρό δερματολόγο και τους δύο αλλοδαπούς από το Πακιστάν.

Το μαγαζί του Μίχου ήταν σε απόσταση μόλις 400 μέτρων από το ιατρείο του 65χρονου δερματολόγου. Δίπλα ήταν και το μαγαζί με τα κινητά τηλέφωνα του 50χρονου άνδρα από το Πακιστάν, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές επαφές και ο δεύτερος αλλοδαπός 23 ετών που συνέλαβαν οι Αρχές ο οποίος βίαζε το κορίτσι στο πλυντήριο αυτοκινήτων που εργαζόταν στην ίδια γειτονιά.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η 12χρονη είπε στην κατάθεσή της ότι και οι τρεις αυτοί άνδρες την βίασαν στους χώρους εργασίας τους.

Συγκεκριμένα για τον γιατρό είπε ότι «ο Ηλίας (Μίχος) μου είπε να πάω στο ιατρείο του. Εκεί γινόταν ό,τι γινόταν». Σε ερώτηση της ψυχολόγου που πήρε την κατάθεση, αν ο γιατρός της έδινε χρήματα το κορίτσι απάντησε «ναι … 40.. 50 ευρώ. Ο Ηλίας ήξερε ότι αυτός έχει χρήματα και μου έλεγε ότι θα είναι σταθερός πελάτης».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι στο ιατρείο του όχι μία και δύο αλλά πολλές φορές. Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Για τους δυο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, το κορίτσι είπε πως και αυτούς τους συνάντησε εκεί που εργάζονταν. 

Όσον αφορά για τους άλλους δύο συλληφθέντες σύμφωνα με το Star η 12χρονη κατέθεσε ότι επικοινωνούσε μαζί τους μέσω κινητού τηλεφώνου.

Συγκεκριμένα το κορίτσι αναγνώρισε τον 44χρονο ιδιωτικό υπάλληλο. Ο άνδρας που συνελήφθη φέρεται να ζήταγε απο το παιδί μέχρι και διήμερες εκδρομές.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Πανελλήνιες 3
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων-Πανελλαδικών εξετάσεων 2023
Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός των θεμάτων Μαθηματικών ΕΠΑΛ από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία