καλλιτεχνες
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ/INTIME NEWS
Πλήθος καλλιτεχνών συμμετέχουν σε μεγάλη συναυλία την Δευτέρα το μεσημέρι στο κατειλημμένο REX

Μεγάλη συναυλία διοργανώνουν την Δευτέρα 20 Φλεβάρη, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών με σύνθημα "Συνεχίζουμε τον αγώνα ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ".

Τα δύο σωματεία ζητούν την απόσυρση του Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο υποβαθμίζει τα πτυχία τους.

Ταυτόχρονα εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, όπου καλούν σε συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται πως οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τις μαζικές κινητοποιήσεις τους ζητώντας να υπάρξουν έμπρακτες αποφάσεις πάνω στο πλαίσιο αιτημάτων τους, μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν εκπρόσωποι των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στη συζήτηση και εξέθεσαν τα αιτήματά τους, η 24ωρη απεργία που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι καλλιτέχνες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους εν αναμονή της νομοθετικής πρότασης που υποσχέθηκε ότι θα φέρει ο πρωθυπουργός. Όπως διαφαίνεται ωστόσο, η σύγκλιση των δύο πλευρών δεν θεωρείται βάσιμη, με τα έως τώρα τουλάχιστον δεδομένα.

συναυλια

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κοκκινη γραμμή
Η κόκκινη γραμμή στους δρόμους που αλλάζει την οδήγηση
Νέες δοκιμές σε Ευρώπη και Ελλάδα φέρνουν διαφορετική διαγράμμιση στο οδόστρωμα με στόχο λιγότερα ατυχήματα και μεγαλύτερη προσοχή πίσω από το τιμόνι
Η κόκκινη γραμμή στους δρόμους που αλλάζει την οδήγηση
αξιολόγηση
Αντίδραση εκπαιδευτικών για ερωτηματολόγιο αξιολόγησης στην Αν. Αττική
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Σωκράτης» ζητά την άμεση απόσυρση της οδηγίας, κάνοντας λόγο για πρακτικές ελέγχου και αυταρχισμού
Αντίδραση εκπαιδευτικών για ερωτηματολόγιο αξιολόγησης στην Αν. Αττική