girokomeio
Ο ιδιοκτήτης και ο γιος του φορούσαν γάντια μποξ και έπαιζαν κάποιου είδους παιχνίδι χτυπώντας τους ηλικιωμένους και φώναζαν «νίκησα» και «κέρδισα».

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία και οι καταγγελίες για το γηροκομείο του «τρόμου» στον Κορυδαλλό, το οποίο είχε μετατραπεί σε «κολαστήριο» για τους τρόφιμους. Πρώην εργαζόμενοί στο γηροκομείο ανοίγουν το στόμα τους με τις εικόνες και τις μαρτυρίες να προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό.

Φωτογραφίες που εξασφάλισε η εκπομπή T-Live του Alpha, δείχνουν τους ηλικιωμένους σε άθλια κατάσταση με τραύματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, ακόμα και στα μάτια. Μάλιστα τα πιο πολλά από αυτά συνέβησαν την περίοδο της καραντίνας που δεν υπήρχε επισκεπτήριο από συγγενείς.

Όπως κατήγγειλε πρώην εργαζόμενη στο γηροκομείο που μίλησε στο T-Live το πιο σοκαριστικό ήταν όταν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του φορούσαν γάντια μποξ και έπαιζαν κάποιου είδους παιχνίδι χτυπώντας τους ηλικιωμένους και φώναζαν «νίκησα» και «κέρδισα».

«Αυτά έγιναν από τον ιδιοκτήτη, φορούσε γάντια του μποξ και παίζανε. Το είχε σαν παιχνίδι να φοράει γάντια του μποξ και να χτυπάει τους ηλικιωμένους. Άκουγα φωνές από τον όροφο που δούλευα και κατέβηκα και το είδα με τα μάτια μου. Ήταν ο ιδιοκτήτης με τον γιο του και έπαιζαν βαρώντας τους ηλικιωμένους», είπε αρχικά πρώην εργαζόμενη στο γηροκομείο.

«Έπεφτε ξύλο στους ασθενείς, δεν είχαν πολύ φαγητό, άθλιες καταστάσεις γιατί ήταν μόνοι τους όλο το βράδυ. Το πρωί που πήγαινα τους έβλεπα στα πατώματα, χτυπημένους, με αίματα. Ήταν όλοι παρατημένοι. Δεν υπήρχε καμία νοσηλευτική φροντίδα», συμπλήρωσε η πρώην εργαζόμενη.

Μάλιστα ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το T-Live και ακούγονται φωνές του ιδιοκτήτη ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση ουρλιάζει προς τους ανήμπορους να αντιδράσουν ηλικιωμένους.

Στο T-Live μίλησε και άλλη πρώην εργαζόμενη στο γηροκομείο στον Κορυδαλλό και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της πρώτης πρώην συναδέλφου της για ξυλοδαρμό ηλικιωμένων με χτυπήματα από γάντια του μποξ.

«Το πιο σοβαρό ήταν ο ξυλοδαρμός και η τροφή των ανθρώπων. Ο ιδιοκτήτης και ο γιος του φόραγαν γάντια του μποξ, το είχα δει. Περίμενε τον γιο του να σχολάσει να έρθει στο γηροκομείο, γιατί ερχόταν κάθε απόγευμα, δεν είχε άλλη ασχολία και ερχόταν και γινόταν αυτό», είπε αρχικά.

Μάλιστα όπως ανέφερε οι ηλικιωμένοι όταν ήταν να τους ταΐσει ο ιδιοκτήτης, «παρακαλούσαν να μην τους κατεβάσουμε, έκλαιγαν. Έλεγαν «σε παρακαλώ μην με κατεβάσεις κάτω, θα με δείρει πάλι. Το πώς τους ανέβαζε αφήστε το», είπε χαρακτηριστικά.

Το T-live επικοινώνησε με τον πρώην ιδιοκτήτη του γηροκομείου, ο οποίος έκανε λόγο για συκοφαντίες που προέρχονται από κακόβουλους ανταγωνιστές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φαρμακα
ΕΟΦ: Επείγουσα ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος για την αναιμία – Δείτε τα στοιχεία
Ποιο γνωστό συμπλήρωμα σιδήρου αποσύρεται από την αγορά – Η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ
ΕΟΦ: Επείγουσα ανάκληση παρτίδας συμπληρώματος για την αναιμία – Δείτε τα στοιχεία
περιπολ
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο
Ο 23χρονος φέρεται να εξαφάνισε στοιχεία και το κινητό της κοπέλας – Κρίσιμα ευρήματα από την έρευνα των Αρχών
Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της 19χρονης – Προσπάθεια συγκάλυψης στο μικροσκόπιο
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»
«Χαρούμενη η Κίνα που... ανοίγω τα Στενά του Ορμούζ» σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ ανοίγει τα Στενά του Ορμούζ στην Κίνα - «Ο Πρόεδρος θα μου δώσει μια μεγάλη αγκαλιά»