Thumbnail
Ο dj «μου έριξε μπουνιά στο σαγόνι και δάγκωσε το αυτί του συντρόφου μου» καταγγέλλει μοντέλο

Χειροπέδες σε γνωστό DJ πέρασαν αστυνομικοί στη Γλυφάδα, καθώς επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και τον νυν σύντροφό της.

Ο DJ φέρεται να μπήκε στο κλαμπ και να κατευθύνθηκε προς το τραπέζι, που καθόταν το μοντέλο και πρώην σύντροφός του. Μπροστά σε όλους φέρεται να της επιτέθηκε και στη συνέχεια φέρεται να δάγκωσε τον νυν σύντροφο του μοντέλου και διοργανωτή του πάρτι.

Από την πλευρά του ο συνήγορος του Dj, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, εξήγησε ότι «πρόκειται για ένα περιστατικό πράγματι που έγινε σε πολύ γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων. Υπήρχε διαπληκτισμός, υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί, όπως και στον εντολέα μου. Ο εντολέας μου είναι συντετριμμένος για ό,τι έγινε», είπε.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, «είναι λίγο διαφοροποιημένα τα πραγματικά περιστατικά και η έκταση των χτυπημάτων». Δεν υπάρχει άρνηση του περιστατικού, δεν πάμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο. Απλώς νομίζω έχουν πάρει μεγαλύτερη έκταση τα πράγματα, ενώ δεν είναι αυτή η πραγματικότητα», τόνισε.

Μάλιστα, ο κ. Παπαϊωαννίδης ενημέρωσε ότι ο σύντροφος του μοντέλου βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Τα αίτια του διαπληκτισμού, σύμφωνα με τον δικηγόρο, δεν έχουν να κάνουν με «οικονομικά κίνητρα, έχουν να κάνουν σε επίπεδο φιλίας και επίπεδο σχέσεων».

«Είμαι σοκαρισμένη αυτή τη στιγμή, προσπαθώ να συνέλθω και να το ξεπεράσω. Προσπαθώ να βρω τη δύναμη και να μιλήσω για να προστατεύσω κι άλλες κοπέλες που μπορεί να είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας και να φοβούνται να μιλήσουν» δήλωσε στο protothema.gr το νεαρό μοντέλο και συνεχίζει λέγοντας πως «είχα 7 χρόνια σχέση μαζί του κι όταν με χτυπούσε έλεγα στον εαυτό μου “Έλα μωρέ πάνω στα νεύρα του το κάνει, με αγαπάει” και τον συγχωρούσα. Δυστυχώς δεν έβλεπα το κακό που μου έκανε, μέχρι το Σάββατο το βράδυ που καταλήξαμε στο Αστυνομικό Τμήμα στον Άλιμο, στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας κι εκεί συνειδητοποίησα ότι είμαι κι εγώ ένα από τα πολλά θύματα».

«Το Σάββατο, το βράδυ όταν βγήκαμε από ένα μπαρ μαζί με τον σύντροφό μου και περπατούσαμε προς το αυτοκίνητο, ξαφνικά πέρασε από δίπλα μου ο πρώην σύντροφός μου και μου έριξε μια μπουνιά στο σαγόνι. Έχασα για λίγα δευτερόλεπτα τις αισθήσεις μου και μέχρι να συνέλθω είχαν πιαστεί στα χέρια ο πρώην σύντροφός μου με το αγόρι μου κι εγώ έβαλα το χέρι μου για να τους χωρίσω. Κι ο πρώην μου, με ξαναχτύπησε στο κεφάλι, με έσπρωξε κι έπεσα κάτω. Το αγόρι μου, είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πρώην μου κι εκείνος του δάγκωσε το αυτί, του έκοψε κομμάτι και φώναζε. Τότε, ήρθε η ομάδα ΔΙΑΣ, περιπολικά και πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα όπου μείναμε εκεί μέχρι τα ξημερώματα. Είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω, να το ξεπεράσω και συνέλθω οριστικά», ανέφερε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλίας Μίχος
Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία
Δεν ακολούθησε την εισαγγελική πρόταση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας
Κολωνός: Ένοχος για βιασμό και μαστροπεία ο Μίχος - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία
γερασιμος σιασος
Γεράσιμος Σιάσος: Ετσι θα αντιστρέψουμε το brain drain στην Ελλάδα
Ομιλία του του Πρύτανη του ΕΚΠΑ, καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου, στο 2ο Star Forum, που διοργανώνει το STAR Κεντρικής Ελλάδας με κεντρικά θέματα συζήτησης...
Γεράσιμος Σιάσος: Ετσι θα αντιστρέψουμε το brain drain στην Ελλάδα