άλκης
Σε συνέχεια βρίσκεται σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη με τις καταθέσεις των υπόλοιπων φίλων του, που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό

Με τις μαρτυρίες και των υπόλοιπων φίλων της παρέας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, που υπήρξαν και οι ίδιοι θύματα της πρωτοφανούς επίθεσης από οπαδικά κίνητρα στη Χαριλάου τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022, συνεχίζεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων της πολύκροτης δίκης.

Ήταν το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου, όταν η παρέα του αδικοχαμένου Άλκη δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Οι δράστες πλησίασαν τα θύματά και τους ρώτησαν «τι ομάδα είστε». Όταν ένας εξ αυτών απάντησε «Άρης», τους επιτέθηκαν, κραδαίνοντας λοστούς, μαχαίρια, στειλιάρια, πτυσσόμενα κλομπ, μεταλλικούς σωλήνες και δρεπάνι.

Από την επίθεση έχασε τη ζωή του ο Άλκης, ενώ δύο φίλοι του τραυματίστηκαν. Αμέσως μετά το φονικό χτύπημα, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και προσπάθησαν εκ των υστέρων να κρύψουν τα ίχνη τους.

Μέχρι στιγμής στο βήμα του μάρτυρα έχουν ανέβει ο πατέρας, η μητέρα, και η αδερφή του Άλκη, καθώς και ο 21χρονος φίλος του που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στην επίθεση.

Σε μία μαραθώνια κατάθεση, ο κολλητός φίλος του Άλκη Καμπανού περιέγραψε κάθε δευτερόλεπτο από τη στιγμή που η πενταμελής παρέα καθόταν αμέριμνη στα σκαλιά της πολυκατοικίας επί της οδού Γαζή μέχρι και τη φονική επίθεση που στέρησε τη ζωή του αδικοχαμένου νέου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα