ntramer
Στη φυλακή επιστρέφει, στην οποία άλλωστε βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος, καθώς το Μικτό Ορκωτό Εφετείο τον έκρινε κατά πλειοψηφία ένοχο (4-3) για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη στον Ωρωπό, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Στη φυλακή θα επιστρέψει ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργος Γιαννόπουλος καθώς το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο -και σε δεύτερο βαθμό- για ασέλγεια ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (4-3) τον 70χρονο μουσικό για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κατά το χρονικό διάστημα από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Του επιβλήθηκε η ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και ο Γιώργος Γιαννόπουλος θα επιστρέψει στις φυλακές, όπου βρισκόταν ήδη προσωρινά κρατούμενος για άλλη υπόθεση ασέλγειας, με θύματα αυτή τη φορά τέσσερα ανήλικα –τότε- κορίτσια.

Όπως τόνισε ο εισαγγελέας αναφερόμενος στον κατηγορούμενο, που σε βάρος του εκκρεμεί και άλλη υπόθεση για σεξουαλική βία κατά ανηλίκων: «Ο κατηγορούμενος διακατέχεται από έναν διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, με απουσία ενός αξιακού αισθήματος και απουσία ενοχών…».

 

Στην απολογία του στην προηγούμενη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου, ο Γιαννόπουλος είχε υποστηρίξει πως η καταγγελία του παιδιού σε βάρος του δεν έχει βάση και πως το κοριτσάκι κατέθεσε όσα «ήθελε να ακούσει η μητέρα του».

Και συνέχισε: «Με έχουν βάλει στη φυλακή 70 χρόνων για κάτι που δεν έχω κάνει. Λέει ότι παρενοχλούσα το παιδί της. Τι δουλειά είχα εγώ με το παιδί της; Είχα δουλειά, οικογένεια, φίλους. Θα κάτσω να ασχοληθώ με το παιδί της; Ποιος ο λόγος;»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/01

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

EKPAIDEYTIKOS
Επιστολή γονέα μαθητή της τάξης που διδάσκει η διωκόμενη πειθαρχικά Σοφία Καψαλάκη
Η κα Σοφία, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, όχι μόνο ως εκπαιδευτικός, για την ενάσκηση των καθηκόντων της στον εργασιακό της χώρο, αλλά και...
Επιστολή γονέα μαθητή της τάξης που διδάσκει η διωκόμενη πειθαρχικά Σοφία Καψαλάκη
karistianou
Καρυστιανού: Με έκπληξη έμαθα ότι τα ηχητικά ήταν γνωστά από το καλοκαίρι του '24
«Έμαθα για το ηχητικό τον Οκτώβριο. Από τις απομαγνητοφωνήσεις είχαν αφαιρεθεί όλοι οι διάλογοι»
Καρυστιανού: Με έκπληξη έμαθα ότι τα ηχητικά ήταν γνωστά από το καλοκαίρι του '24
EKPAIDEYTIKOS
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Η Σύνταξη και το Εφάπαξ με 30, 35 και 40 χρόνια υπηρεσίας
Από τις 27 μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, θα καταβληθούν 13.000.000 ευρώ σε 580 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ
Εκπαιδευτικοί - Δημόσιοι υπάλληλοι: Η Σύνταξη και το Εφάπαξ με 30, 35 και 40 χρόνια υπηρεσίας