elas-peripoliko
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια συνελήφθη ο θείος του 3χρονου αγοριού, που πέθανε από την πτώση κολώνας

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος των οικείων του 3χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη (02/02) στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει το evima, συνελήφθη ο θείος του παιδιού, ενώ αναζητείται και ο παππούς του από τις Αρχές, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν την ευθύνη του παιδιού την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χαλκίδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν έπεσε πάνω του κολώνα στην αυλή του σπιτιού την ώρα που έπαιζε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
Μια σπάνια λέξη της ελληνικής: τι σημαίνει το "κερδώος"
Η ελληνική γλώσσα ξεχωρίζει για τον πλούτο και τη διαχρονικότητά της, διατηρώντας λέξεις που κουβαλούν μαζί τους ιστορία και ιδιαίτερες σημασίες.
Μια σπάνια λέξη της ελληνικής: τι σημαίνει το "κερδώος"