symmoria
Σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται στην Αττική λόγω της μεγάλης αύξησης παραβατικότητας

Μεγάλη είναι η αύξηση των περιστατικών βίας στα οποία εμπλέκονται ανήλικοι, ιδιαίτερα στην περιοχή της Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, τρία περιστατικά επιθέσεων εις βάρος ανηλίκων σημειώθηκαν από το βράδυ της Τετάρτης έως σήμερα τα ξημερώματα, σε Πετρούπολη, Χαϊδάρι και Ηράκλειο.

Η δράση των συμμοριών

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, χθες, στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Θεσσαλίας, στην Πετρούπολη, δύο δράστες ακινητοποίησαν 15χρονο και, αφού τον χτύπησαν, του αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του και τράπηκαν σε φυγή.

Περίπου μία ώρα αργότερα, στην οδό Κερκύρας, στο Χαϊδάρι, δύο δράστες, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησαν έναν 14χρονο και έναν 16χρονο και τους πήραν τα κινητά τηλέφωνά τους.

Άγνωστοι χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρι 17χρονο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Νέο Ηράκλειο. Ο ανήλικος κατάφερε να πάει μόνος του στο ΚΑΤ, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου για το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ευρωπαία Εισαγγελέας, Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης
Κοβέσι απολαμβάνει υψηλής εμπιστοσύνης – Σκανδαλολογία και εκλογικές προθέσεις στο προσκήνιο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καθοριστικός παράγοντας για την ψήφο των Ελλήνων – Κοβέσι σταθερά στην κορυφή της εμπιστοσύνης
Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Εκβιασμοί στη Β’ Αθήνας: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν πιέσεις για την «αξιολόγηση»
Προϊσταμένοι και Διευθυντές στο στόχαστρο της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης – Καταγγελίες για εκφοβισμό
Εκβιασμοί στη Β’ Αθήνας: Εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν πιέσεις για την «αξιολόγηση»