Θέατρο
Ηθοποιοί υποψήφιοι στις εκλογές με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Στην αποκάλυψη ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε podcast.

Η πληροφορία για το «φλερτ» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Μάριου Αθανασίου είχε δει εδώ και μήνες το φως της δημοσιότητας των παραπολιτικών στηλών των εφημερίδων, αλλά πλέον και ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαιώνει ότι το όνομά του θα φιγουράρει στα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επερχόμενες εκλογές.

«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, περιμένοντας κι εγώ την τελική απόφαση απ’ τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη, θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχω μια αγωνία γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Δεν ξέρω αν το ζητούμενο μου είναι αν και πώς θα μπω, όσο το πώς θα βγω από όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Αθανασίου.

Υποψήφιοι με το ΚΚΕ

Με προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού ενισχύει ο Περισσός τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Άνθρωποι της Τέχνης από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου, της μουσικής, αλλά και συγγραφείς, που συμμετέχουν εδώ και καιρό σε κοινωνικούς αγώνες, τώρα δίνουν το «παρών» και στην εκλογική μάχη.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Περισσό, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου (Ανατολική Αττική), Λίλα Καφαντάρη (Κορινθία), Παύλος Ορκόπουλος (Νότιος Τομέας) και Θέμης Πάνου (Α΄Αθήνας).

kafantari
themis-panoy

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οικοδομή
Νέο πλαίσιο για την εκτός σχεδίου δόμηση: Τι αλλάζει το 2026
Η εκτός σχεδίου δόμηση μπαίνει σε μεταβατική περίοδο, με την αγορά να παραμένει «παγωμένη» μέχρι την οριστικοποίηση του νέου πλαισίου το 2026
Νέο πλαίσιο για την εκτός σχεδίου δόμηση: Τι αλλάζει το 2026
Σπίτι Μακρυγιάννη
Το σπίτι που χωράει ιστορία… και διαμάχες: Οι ατέλειωτες περιπέτειες του Μακρυγιάννη στο Άργος
«Μακρυγιάννης: Το σπίτι που η ιστορία δεν αφήνει να… ξεχαστεί
Το σπίτι που χωράει ιστορία… και διαμάχες: Οι ατέλειωτες περιπέτειες του Μακρυγιάννη στο Άργος
σεισμός
Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στη Σκύρο – Αισθητός σε Αττική και Εύβοια
Σεισμική δόνηση αναστάτωσε το βράδυ της Δευτέρας τη Σκύρο και μεγάλο μέρος της κεντρικής Ελλάδας. Η ένταση του σεισμού έγινε αισθητή και στην Αττική,...
Ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ στη Σκύρο – Αισθητός σε Αττική και Εύβοια