K9_skilos
Το «λαγωνικό» της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε κοκαΐνη στη λεκάνη τουαλέτας- Συνελήφθη μία 40χρονη

Στη σύλληψη μιας 40χρονης, οδήγησε ο εντοπισμός κοκαϊνης από τον αστυνομικό σκύλο Ice, σε οικισμό Ρομά, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Ο αστυνομικός σκύλος «μύρισε» υπολείμματα κοκαΐνης στη λεκάνη τουαλέτας, όπου έριξε το εμπόρευμα η γυναίκα για να αποφύγει τη σύλληψη.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν συγκεντρώσει πληροφορίες ότι η 40χρονη διακινεί ναρκωτικές ουσίες και το πρωί της Τρίτης 31 Ιανουαρίου πραγματοποίησαν έλεγχο στο σπίτι της, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Προκειμένου να «εξαφανίσει» το παράνομο εμπόρευμά της, η συλληφθείσα το έριξε στην λεκάνη της τουαλέτας, αλλά το λαγωνικό της ΕΛ.ΑΣ. δεν έσφαλε, εντοπίζοντας υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητές στο σχολείο
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων
Μαθητές γνωρίζουν την ιστορία και τις αξίες των Ολυμπιακών Αγώνων μέσα από βιωματικές και ψηφιακές δραστηριότητες
«Ολυμπιακή Εβδομάδα» στα Δημοτικά: Πενθήμερο δράσεων αλλάζει το πρόγραμμα μαθημάτων