Ανδραβίδα: Νεκρός ένας από τους δύο πιλότους του Φάντομ
Νεκρός εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο πιλότων του Φάντομ που κατέπεσε σήμερα το πρωί

Τραγική εξέλιξη είχε η συντριβή του αεροσκάφους F4 Φάντομ που κατέπεσε νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας, ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Νεκρός ο ένας χειριστής

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο χειριστών του μαχητικού αεροσκάφους είναι νεκρός, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία για τον δεύτερο χειριστή ο οποίος αγνοείται.

Πρόκειται για έναν σμηναγό και έναν υποσμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας που ήταν οι δύο χειριστές του Φάντομ της 338 Μοίρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΑ

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τηλεκπαίδευση
Οδηγίες υπουργείου Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία
Το υπουργείο Παιδείας αναφέρει ότι όπου αναστέλλεται η λειτουργία σχολείου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενεργοποιείται άμεσα η τηλεκπαίδευση
Οδηγίες υπουργείου Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα κλειστά σχολεία