Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Προφυλακιστέος ο 50χρονος σύζυγος
Στις φυλακές θα μεταφερθεί ο 50χρονος συζυγοκτόνος από τη Νίκαια

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο καθ' ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας στη Νίκαια, και θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 50χρονος φέρεται να υποστήριξε: «Γύρισα σπίτι τα ξημερώματα… είχα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ τόσο εκείνη την βραδιά όσο και την προηγούμενη ημέρα. Με τη γυναίκα μου τσακωθήκαμε και ενώ ήταν στον καναπέ την σκότωσα».

Η τραγωδία

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 5.20 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1) ο 50χρονος τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα λέγοντας, «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου…».

Μπαίνοντας στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή, με σημάδια στο λαιμό, ενώ ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οφείλεται, σε στραγγαλισμό με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης της.

Το ζευγάρι απέκτησε μία 13χρονη κόρη, η οποία μένει αυτό το διάστημα σε συγγενικό πρόσωπο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protoxronia athina
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Τέσσερις ανοιχτές εκδηλώσεις σε πλατείες και πάρκα για να υποδεχθείτε τον νέο χρόνο με μουσική, φως και εορταστική ατμόσφαιρα
Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα γίνει το μεγαλύτερο πάρτι της πόλης
Κάλαντα
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις
Η Πρωτοχρονιά στα Δωδεκάνησα είναι άρρηκτα δεμένη με έθιμα που περνούν από γενιά σε γενιά και κρατούν ζωντανό το πνεύμα της παράδοσης.
Δωδεκάνησα: Το έθιμο της "μπουλουστρίνας" και οι τοπικές παραδόσεις