αεροδρόμιο
Νέο e-mail για τοποθέτηση βόμβας στο «Ελ.Βενιζέλος» - «Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», γράφει

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας, μετά από την αποστολή e-mail για τοποθέτηση βόμβας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο email ο αποστολέας γράφει ότι είναι φίλος του Ρώσου που έστελνε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας.

«Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», γράφει στο email.

Ρώσος έστελνε email για βόμβες στο Ελ. Βενιζέλος

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος που αναφέρεται, έστελνε απειλητικά email για την τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι Αρχές συνέλλαβαν τον άνδρα στις 25 Ιανουαρίου. 

Στο παρελθόν, είχε προβεί σε απειλητικές αναρτήσεις στα social, επικρίνοντας τη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σε κάποια από αυτές ανέφερε ότι «για κάθε τρομοκρατική ενέργεια που θα γίνει στην Ελλάδα αναλαμβάνω την ευθύνη». Είναι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα με άδεια παραμονής λόγω συγγενών ελληνικής καταγωγής. Έχει γεννηθεί στη Ρωσία και έχει διαβατήριο Λευκορωσίας.

Εξετάζεται αν είναι διπολικός με ψυχικές διαταραχές και ενδέχεται να ζητηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Μάλιστα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου σήμανε συναγερμός αρχικά στον διεθνή αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά το e-mail που έλαβαν οι αρχές και το οποίο προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας εντός του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια όμως έγινε γνωστό ότι υπήρξε μαζική αποστολή απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων και σε νοσοκομεία, έξι τον αριθμό συνολικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ίδιο e-mail στάλθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπως επίσης και σε Παμμακάριστο, Νοσοκομείο Γεννηματάς, Τζάνειο, Παίδων και Ερρίκος Ντυνάν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα