αεροδρόμιο
Νέο e-mail για τοποθέτηση βόμβας στο «Ελ.Βενιζέλος» - «Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», γράφει

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας, μετά από την αποστολή e-mail για τοποθέτηση βόμβας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο email ο αποστολέας γράφει ότι είναι φίλος του Ρώσου που έστελνε τα email για τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο και σε 6 νοσοκομεία της Αθήνας.

«Αν δεν αφήσετε ελεύθερο τον φίλο μου θα σας ανατινάξω όλους εσάς τους ορθόδοξους χριστιανούς», γράφει στο email.

Ρώσος έστελνε email για βόμβες στο Ελ. Βενιζέλος

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος που αναφέρεται, έστελνε απειλητικά email για την τοποθέτηση βόμβας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οι Αρχές συνέλλαβαν τον άνδρα στις 25 Ιανουαρίου. 

Στο παρελθόν, είχε προβεί σε απειλητικές αναρτήσεις στα social, επικρίνοντας τη στάση της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Σε κάποια από αυτές ανέφερε ότι «για κάθε τρομοκρατική ενέργεια που θα γίνει στην Ελλάδα αναλαμβάνω την ευθύνη». Είναι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα με άδεια παραμονής λόγω συγγενών ελληνικής καταγωγής. Έχει γεννηθεί στη Ρωσία και έχει διαβατήριο Λευκορωσίας.

Εξετάζεται αν είναι διπολικός με ψυχικές διαταραχές και ενδέχεται να ζητηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Μάλιστα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου σήμανε συναγερμός αρχικά στον διεθνή αερολιμένα "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετά το e-mail που έλαβαν οι αρχές και το οποίο προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας εντός του αεροδρομίου.

Στη συνέχεια όμως έγινε γνωστό ότι υπήρξε μαζική αποστολή απειλητικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων και σε νοσοκομεία, έξι τον αριθμό συνολικά. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ίδιο e-mail στάλθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", όπως επίσης και σε Παμμακάριστο, Νοσοκομείο Γεννηματάς, Τζάνειο, Παίδων και Ερρίκος Ντυνάν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η λίστα με τις 16 παραλίες σε Αττική και Εύβοια που πρέπει να αποφύγετε

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άγριος-ξυλοδαρμός
Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες
Υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες ξυλοκοπήθηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο
Άγριος ξυλοδαρμός ανηλίκου υπό αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες