κακοκαιρία
Οι μαθητές δεν μπορούσαν να φύγουν από το σχολείο λόγω της καταιγίδας

Στην Τριχωνίδα μαθητές σχολείου βίωσαν σήμερα μια πραγματική περιπέτεια, οι οποίοι αναγκάστηκαν να «αποδράσουν» λόγω της κακοκαιρίας και του μεγάλου όγκου νερού που έφεραν οι ισχυρές βροχοπτώσεις.

Οι μαθητές του τοπικού σχολείου δεν μπορούσαν να φύγουν από το σχολείο για τα σπίτια τους εξαιτίας κατολισθήσεων στην περιοχή και έτσι η μόνη δίοδος ήταν το τοπικό ποτάμι το οποίο ήταν «φουσκωμένο» λόγω της καταιγίδας.

Έτσι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα αυτοσχέδιο τελεφερίκ που υπάρχει στο ποτάμι, περνώντας στην απέναντι πλευρά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν προβλήματα.

Δείτε το βίντεο: 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!