Σε ένα νέο ρατσιστικό παραλήρημα, μέσα από την σελίδα του στο Twitter προχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Έτσι, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να γίνει με τιμές αρχηγού κράτους, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος διαμαρτύρεται για τις εικόνες που υποστηρίζει ότι αντικρίζει στα Πατήσια.
Οι εικόνες που… έβγαλαν από τα ρούχα του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο λαμβάνουν χώρα στην πλατεία Πεσόντων Πυροσβεστών στα Πατήσια που σύμφωνα με τον ίδιο την έχουν καταλάβει «γύφτοι, έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές».
Γράφει ο Κ. Μπογδάνος: Αυτή τη στιγμή γύφτοι έχουν καταλάβει την Πλ. Πυροσβεστών στα Πατήσια. Έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους μέσα στην πλατεία, έχουν στήσει ηχεία και κάνουν κόντρες και σούζες με τις μηχανές. Το δε ΑΤ Κολωνού εδώ και μισή ώρα δεν απαντά σε κανένα τηλέφωνο. Παραδομένοι στην ανομία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΑΣΕΠ: Καταιγισμός μόνιμων προσλήψεων χωρίς Διαγωνισμό (341 θέσεις)
Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ