Αλλαγές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πρόκειται να ισχύσουν αύριο Κυριακή 22 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.
Ειδικότερα η Hellenic Train ενημέρωσε ότι από την Κυριακή (22/01) λόγω έργων υποδομής του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ, πρόκειται να τροποποιηθούν, οι ώρες αναχώρησης των ακόλουθων δρομολογίων.
Ακόμη θα επηρεαστούν οι αναχωρήσεις ορισμένων δρομολογίων από τους ενδιάμεσους σταθμούς, ενώ οι αλλαγές στα δρομολόγια πρόκειται να κυμανθούν όπως αναφέρεται παρακάτω:
Παράλληλα από αυτή την Κυριακή θα ενεργοποιηθούν τα σιδηροδρομικά δρομολόγια 1731/1732 της διαδρομής Θεσσαλονίκης - Έδεσσας - Θεσσαλονίκης, αντικαθιστώντας τα τρέχοντα δρομολόγια λεωφορείων (C711 & C712).
Ακόμη αναφέρεται ότι το δρομολόγιο 1731, θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη 10:43, με άφιξη στην Έδεσσα 12:16, ενώ το 1732 θα αναχωρεί από Έδεσσα 12:25 (αντί για 16:00 που αναχωρεί το λεωφορείο) με άφιξη στην Θεσσαλονίκη 14:02.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίδομα 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ