μποφίλιου
«Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου»

Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συνέντευξη στο Pride Radio 98.6 και απάντησε για τα χαμό που είχε γίνει στα social media μετά την φωτογράφισή της στο Λονδίνο.

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δε μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα.

Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δε μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”».

Η τραγουδίστρια προσθέτει, «Μα εγώ ήθελα να φοράω στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, οπότε εγώ είχα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω».

Και συνεχίζει λέγοντας , «Αυτά είναι τόσο παρωχημένα, τόσο πασέ, τόσο γελοία και οι άνθρωποι που τα λένε –αν θες την προσωπική μου άποψη- δεν τα πιστεύουν. Θα φοράω τέτοια ωραία ρούχα, όποτε μου προτείνεται, γιατί αγαπώ πολύ και τη μόδα που δεν το έχω κρύψει. Επίσης, δεν έχουν βαρεθεί κάποιοι άνθρωποι να το λένε; Έτσι ντύνομαι από 18 χρονών που έχω βγει σε αυτή τη δουλειά. Νομίζω ότι δεν έχω προσποιηθεί.

Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αεροπλανοφόρο ΗΠΑ
Ιράν: Προ των πυλών χτύπημα των ΗΠΑ - Ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι Patriot στα Χανιά
Παγκόσμιος τρόμος για ολοκληρωτικό πόλεμο μετά το τελεσίγραφο των ΗΠΑ – Μαζική αποχώρηση διπλωματών από το Ισραήλ, σε θέση μάχης το αεροπλανοφόρο USS...
Ιράν: Προ των πυλών χτύπημα των ΗΠΑ - Ενεργοποιήθηκαν οι πύραυλοι Patriot στα Χανιά
Κατάληψη στο ΕΠΑΛ Μύρινας στη Λήμνο
Λήμνος: Στο «στόχαστρο» του Εισαγγελέα οι μαθητές για τα Τέμπη
Εισαγγελέας στα σχολεία για τις κινητοποιήσεις των Τεμπών - «Δεν είναι εγκληματίες οι μαθητές» καταγγέλλουν ΑΔΕΔΥ και εκπαιδευτικοί
Λήμνος: Στο «στόχαστρο» του Εισαγγελέα οι μαθητές για τα Τέμπη
Κυριάκος Αναστασιάδης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσ/νικης
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές για τη νέα βεβήλωση του Εβραϊκού Μνημείου
Οργή των Πρυτανικών Αρχών για τον βανδαλισμό: «Η ιστορία της εβραϊκής κοινότητας αποτελεί κομμάτι της θεσμικής μνήμης του ΑΠΘ»
ΑΠΘ: Οι Πρυτανικές Αρχές για τη νέα βεβήλωση του Εβραϊκού Μνημείου
Αριστερά ο νεκρός 17χρονος στο Λουτράκι
Λουτράκι: Ο 17χρονος γύρισε σπίτι μαχαιρωμένος, έπεσε για ύπνο και τον βρήκαν νεκρό το πρωί
Τον βρήκε νεκρό ο αδερφός του τα ξημερώματα – Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη συμπλοκή και τον δεύτερο τραυματία
Λουτράκι: Ο 17χρονος γύρισε σπίτι μαχαιρωμένος, έπεσε για ύπνο και τον βρήκαν νεκρό το πρωί