χατσικο
Ο σκύλος του 53χρονου, που βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος στα Χανιά, περιμένει μάταια τον άνθρωπο που έμεναν μαζί να γυρίσει στο σπίτι.

Μία συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που θυμίζει τον περίφημο Χάτσικο της ταινίας, στην οποία περίμενε το νεκρό αφεντικό του επί χρόνια, διαδραματίζεται στα Χανιά της Κρήτης.

Περιμένει στην πόρτα του διαμερίσματος το πιστό σκυλί του άτυχου 53χρονου που γρονθοκόπησαν άγρια στο πρόσωπο, του έσπασαν τη μύτη και εν συνεχεία προχώρησαν σε απόφραξη της ρινικής οδού και του στόματος με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Οι γείτονες του 53χρονου ανέφεραν ότι ο σκύλος ήταν η μοναδική συντροφιά του άτυχου 53χρονου, με το ζώο να τιμά μέχρι τελευταία στιγμή τη φιλία τους και να περιμένει την επιστροφή του.

Γείτονες προσπαθούν να το απομακρύνουν από το σημείο, να το ταΐσουν και να του δώσουν λίγο νερό, εκείνο όμως μπαινοβγαίνει ανήσυχο στο σπίτι, κοιτάζει τον δρόμο και περιμένει να επιστρέψει το αφεντικό του.

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Αλλαγές στις εξετάσεις για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών από το 2026
Νέο ΦΕΚ τροποποιεί τη διαδικασία για τα μουσικά μαθήματα στις πανελλαδικές – Τι αλλάζει σε αποκόμματα, ηχητικά συστήματα, επιτροπές και επίδειξη...
Ζαχαράκη: Αλλαγές στις εξετάσεις για τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών από το 2026
Ντόναλντ Τραμπ
Νέα Παγκόσμια “Τάξη” Πραγμάτων;
Το σύνθημά του “Πρώτα η Αμερική” δεν σήμαινε τελικά αυτό που όλοι ερμηνεύαμε όταν πρωτοεκφράστηκε, αλλά σημαίνει πλέον “Μόνο η Αμερική”
Νέα Παγκόσμια “Τάξη” Πραγμάτων;