MousikoKouti
«Εδώ είναι το ταξίδι!» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το μεγάλο ερώτημα είναι όμως γιατί

Το "Μουσικό Κουτί" του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ολοκληρώνει τον κύκλο του στην ΕΡΤ αφήνοντας πολύ δυνατό στίγμα στην ελληνική τηλεόραση.

Η εκπομπή που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ δεν άργησε να ξεχωρίσει για την καλή του αισθητική, τους ενδιαφέροντες καλεσμένους αλλά και την πολύ καλή μπάντα που συνοδεύει μουσικά τους καλεσμένους της εκπομπής. 

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μία ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό πως ο τρίτος κύκλος θα είναι και ο τελευταίος για την αγαπημένη εκπομπή, αφήνοντας το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα: 

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία του, όπου κρατά κιθάρα. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!».

«Εδώ είναι το ταξίδι!» έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, το μεγάλο ερώτημα είναι όμως γιατί.

Ο καλλιτέχνης δεν έδωσε εξηγήσεις για το τέλος του Μουσικού Κουτιού, παρόλη την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε, αλλά ούτε και κρατική τηλεόραση έβγαλε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΕΡΤ αφού πρόκειται για τριπλά εκλογική χρονιά.

Η δημόσια τηλεόραση θα χρειαστεί αρκετό τηλεοπτικό χρόνο αλλά και χρήματα για να καλύψει τις εκλογές και σκοπεύει να κάνει αρκετές περικοπές.

Επιπλέον τόσο ο Νίκος Πορτοκάλογλου όσο και η Ρένα Μόρφη επιθυμούν να επικεντρωθούν στην καριέρα τους.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε συνεννόηση με την ΕΡΤ αποφάσισαν να ολοκληρωθεί ομαλά και όχι να κοπεί απότομα η εκπομπή, η οποία εδώ και τρία χρόνια έχει φιλοξενήσει κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής σε ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathitries_kotsides_sholiki_taxi_daskalos.jpg
Καλοί μαθητές: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που απογειώνουν τις σχολικές επιδόσεις
Ίσως δεν είναι στο χέρι των γονιών και των δασκάλων αν το παιδί θα γίνει «αστέρι» στο σχολείο, αφού η προσωπικότητά του, την οποία φέρει στα γονίδιά...
Καλοί μαθητές: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που απογειώνουν τις σχολικές επιδόσεις
Παγωτό φράουλα - μπανάνα
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας
Μια πανεύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε σπιτικό παγωτό, με απλά υλικά, όπως είναι οι μπανάνες και οι φράουλες, το μέλι και την κρέμα γάλακτος
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας