kafe-kafeteria
Από τη μια στιγμή στην άλλη ο νεαρός ντελιβεράς κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου

Πήγε να παραδώσει μια παραγγελία και κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου. Ο λόγος για έναν νεαρό ντελιβερά στη Λαμία, ο οποίος από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

Ο άτυχος εργαζόμενος όταν μπήκε στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού για να παραδώσει τον καφέ, δέχτηκε επίθεση και δαγκωματιές από το σκύλο που έχει η οικογένεια και φαίνεται ότι ήταν ελεύθερος εκεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 10:30’ το πρωί της Τετάρτης.

Ο νεαρός ντελιβεράς διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας προκειμένου να του περιποιηθούν τα τραύματά του από την επίθεση του ζώου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι μπορώ να τρώω το βράδυ για να χάσω κιλά: 5 & 1 φαγητά

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα