Εξάρχεια: Σοκ! 33χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 23χρονη και την εξέδιδε
Μία νέα σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως, όπου 33χρονος κράταγε όμηρο μία γυναίκα στο διαμέρισμά του και την εξέδιδε

Ένας 33χρονος στα Εξάρχεια, κράταγε υπό ομηρία μία 23χρονη, την οποία και εξέδιδε παρά τη θέλησή της.

Ο άνδρας φαίνεται να χρησιμοποιούσε γραφείο ερωτικών ραντεβού, ενώ συνελήφθη σήμερα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι την εξέδιδε από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 33χρονος φέρεται να ήταν εκείνος που την συνόδευε σε κάθε ραντεβού, τα οποία ανέρχονταν σε τουλάχιστον τέσσερα ημερησίως, τα οποία πραγματοποιούνταν σε σπίτια ή ξενοδοχεία με τιμή που ανερχόταν σε 150 ευρώ έκαστο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 η 23χρονη.

Όπως φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο 33χρονος έπαιρνε ωστόσο όλα τα χρήματα, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο κέρδιζε 50 ευρώ.

Ο 33χρονος φέρεται να προσέγγισε την 23χρονη ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος, λέγοντας της ότι θα μπορούσε να εργαστεί εκεί πουλώντας λουλούδια και αφού εκείνη δέχτηκε, στη συνέχεια την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας και την κράτησε παρά τη θέλησή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βραδινή δίαιτα: Έξι φαγητά για να χάσετε άμεσα βάρος

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα