Θεοφάνεια
Σοκαριστικός τραυματισμός 22χρονου που βούτηξε για τον σταυρό στα Θεοφάνια

Δεν έλειψαν τα ατυχήματα στα φετινά Θεοφάνεια, αφού στη Σκάλα Θεολόγου στη Μαλεσίνα, είχαμε το σοβαρό τραυματισμό 22χρονου που βούτηξε για το Σταυρό.

Ο νεαρός που έχει καταγωγή από τη Μαλεσίνα και διαμένει στην Αττική, θέλησε κι εκείνος να βουτήξει από την προβλήτα που βρίσκεται στην παραλία σε ύψος 2 περίπου μέτρων από το νερό. Η στάθμη του νερού ήταν περίπου μισό μέτρο με αποτέλεσμα όταν βούτηξε  να χτυπήσει στα χέρια και το κεφάλι.

Με τη βοήθεια των υπολοίπων που έπαιρναν μέρος στην τελετή, ανασύρθηκε στην παραλία και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι κάτοικοι του Θεολόγου ανέφεραν ότι καθυστέρησε να φτάσει, καθώς το ασθενοφόρο της Αταλάντης ήταν απασχολημένο σε διακομιδή και έπρεπε να έρθει άλλο από Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, με αρκετή ώρα καθυστέρηση ο νεαρός έφτασε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκαν δύο κατάγματα στους αγκώνες και χτύπημα στον αυχένα και κρίθηκε η άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείο Λαμίας.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΠΘ: Η εκδήλωση «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 18:30
ΑΠΘ: «Ψηφιακή Δημιουργία και Τέχνες: Ο Ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης» στις 2 Απριλίου
ΑΔΕΔΥ
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών
Οι εκπαιδευτικοί διώκονται γιατί συμμετείχαν στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση - Κινητοποίηση αύριο στην Τρίπολη
Τρίπολη: Η ΑΔΕΔΥ δηλώνει στήριξη στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών