Ένα ζευγάρι από την Πιερία πήγε στην Αθήνα και αγόρασε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε "άριστη" κατάσταση και το απόγευμα της Τετάρτης επέστρεφε χαρούμενο στο σπιτι του.
Όταν όμως έφτασε στο ύψος των διοδίων της Αγίας Τριάδας στη Φθιώτιδα, το αυτοκίνητο άρχισε να βγάζει καπνούς από τη μηχανή.
Όπως σημειώνει το lamiareport.gr, αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική και η εταιρεία, αφού υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης επειδή το αυτοκίνητο είχε και μετατροπή σε υγραέριο.
Ευτυχώς δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, αφού αρχικά επενέβησαν υπάλληλοι της Κεντρικής Οδού με πυροσβεστήρα και στη συνέχεια οι πυροσβέστες, ωστόσο ο οδηγός δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη αφού το αυτοκίνητο το είχε αγοράσει πριν λίγες ώρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom