sofianos
Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε συνέντευξη στο Enjoy και τον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση Ολεάννα. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα #metoo και την δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Φίλιππος Σοφιανός σε συνέντευξη του στο Enjoy μίλησε και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και σχολίασε με καυστικό τρόπο την αποφυλάκισή του.

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα

Πως σχολιάζετε το γεγονός ότι ο Λιγνάδης πήγε σπίτι του μετά την καταδίκη του;

- Φίλιππος Σοφιανός: Το ξέραμε πως πρόκειται για άνθρωπο του συστήματος πριν από το αποτέλεσμα της δίκης. Γίνεται το σύστημα το ίδιο να καταδικάσει τον εαυτό του; Ποιος άλλος με 12χρονη καταδίκη για βιασμό θα ήταν έξω; Κανείς! Ότι, δηλαδή, τι; Δεν υπάρχει ο κίνδυνος να ξαναγίνει κάτι; Εδώ προφυλακίστηκε με το σκεπτικό ότι υπήρχε κίνδυνος να ξανακάνει αδικήματα. Τώρα που καταδικάστηκε για τα αδικήματα και έφαγε ποινή, τον αφήνουμε έξω μέχρι να γίνει το Εφετείο; Πρέπει να ανοίξει μια πολύ σοβαρή κουβέντα για το metoo από ανθρώπους του πνεύματος, του πραγματικού πνεύματος όμως, όχι του… διορισμένου. Ίσως έτσι καταλήξουμε σε έναν κώδικα δεοντολογίας και τον αποδεχτούμε όλοι, τον ασπαστούμε άτυπα, για να ξέρουμε που πατάμε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια