olympos
Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του ορειβάτη - Ο φίλος του δεν είχε τη δυνατότητα να τον πλησιάσει, καθώς το σημείο είναι πολύ απόκρημνο

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η επιχείρηση ανάσυρσης του ορειβάτη στον Όλυμπο που βρέθηκε την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις του.

Η επιχείρηση συνεχίζεται στη χαράδρα στον Όλυμπο για την ανάσυρση ορειβάτη, με τη συμμετοχή μελών από τη 2η ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, την 8η ΕΜΑΚ Λάρισας, στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Λιτόχωρο, μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ελικόπτερο Super Puma, σύμφωνα με το newsit.gr.

Υπενθυμίζεται πως ο άτυχος ορειβάτης είχε πάει στον Όλυμπο με έναν φίλο του, και η χαράδρα είναι στη βάση του Λουκιού, του Μύτικα, στα 2.700 μέτρα.

Ο φίλος του δεν είχε τη δυνατότητα να τον πλησιάσει, καθώς το σημείο είναι πολύ απόκρημνο. Ο ορειβάτης που ειδοποίησε τις αρχές για τη διάσωση του φίλου του, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο «Αποστολίδη», όπου πέρασε τη νύχτα. Τονίζεται ότι χθες οι προσπάθειες για την ανάσυρση του ορειβάτη σταμάτησαν λόγω του σκοταδιού και της περιορισμένης ορατότητας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα