Thumbnail
Όπως ενημέρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ αυτή την εβδομάδα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα για τη δράση της νιτρορύπανσης αλλά και για το Κομφούζιο, όπου οι ΔΑΟΚ θα αποστείλουν τους σχετικούς φακέλους προς τη Κεντρική Υπηρεσία

Ξεπέρασαν τα 200 εκατ. ευρώ οι πληρωμές που έχουν γίνει έως σήμερα και αφορούν την προκαταβολή των γεωργοπεριβαλλοντικών μέτρων για το 2022,. Η αντίστοιχη περσινή προκαταβολή του 2021 έφτανε τα 103,4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Όπως αναγράφεται στο σχετικό πίνακα πληρωμών που δημοσίευσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, τα χρήματα που πιστώθηκαν για το 70% της προκαταβολής των γεωργοπεριβαλλοντικών μέτρων ανήλθαν σε 44.460.799,10 ευρώ για το 2022, έναντι των 43.378.751,16 ευρώ το 2021, για τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία (διατήρηση -μετατροπή) έφτασαν τα 155.938.189,13 ευρώ φέτος έναντι των 60.068.839,10 ευρώ το 2021.

Επίσης, όπως ενημέρωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ αυτή την εβδομάδα θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα για τη δράση της νιτρορύπανσης αλλά και για το Κομφούζιο, όπου οι ΔΑΟΚ θα αποστείλουν τους σχετικούς φακέλους προς τη Κεντρική Υπηρεσία.

Για Ιανουάριο προσανατολίζεται η πληρωμή της δράσης για την Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων.

Τέλος, όπως ενημερώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, για όσους δικαιούχους των βιολογικών υπήρξαν προβλήματα που σχετίζονται με την ενημέρωση της ΑΑΔΕ η πληρωμή τους θα γίνει επίσης τον Ιανουάριο μετά την λήψη επικαιροποιημένου αρχείου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κνητοπ
Σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)
Τα αμερικάνικα πανεπιστήμια, Harvard, Yale, Columpia βρίσκονται σε κατάσταση εξέγερσης. Το πνεύμα δεν φυλακίζεται, ούτε το πάθος της νεολαίας για...
Σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ: Βίαιη σύλληψη καθηγήτριας επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις προσαγωγές φοιτητών (Vid)