Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Κοινωνία 0

Εύα Καϊλή: Στο «μικροσκόπιο» η ΜΚΟ της αδερφής της

Καϊλή
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρουν οι πρόσφατες πληροφορίες

Στο στόχαστρο φαίνεται ότι μπήκε και η αδερφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ερευνάται η ΜΚΟ που ίδρυσε η ίδια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΕΡΤ, οι ελληνικές αρχές αναμένεται να ελέγξουν τη χρηματοδότηση και τις ροές χρήματος της ΜΚΟ που ίδρυσε η αδερφή της Εύας Καϊλή, το 2017.

Η ΜΚΟ

Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δηλώνει έδρα το Κολωνάκι και συγκεκριμένα το ίδιο κτίριο, όπου στεγάζεται η εταιρεία real estate που ίδρυσε η Ευρωβουλευτής και ο σύντροφός της.

Η Μανταλένα Καϊλή ίδρυσε το Ευρωπαϊκό Νομικό Παρατηρητήριο για τις Νέες τεχνολογίες, ELONTech, ενώ άμεση είναι και η σχέση της Εύας Καϊλή με την ΜΚΟ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η δεύτερη εταίρος της εν λόγω ΜΚΟ είναι συνεργάτιδα της Εύας Καϊλή, η οποία είναι και διαχειρίστρια της εταιρείας real estate που έχουν ιδρύσει η Εύα Καϊλή και ο Φραντζέσκο Τζόρτζι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία