ΚΑΙΛΗ ΧΑΙΚΑΛΗΣ
Έλεος! Ο μέγας αστρολόγος Χαϊκάλης, που ήταν μέλος υπουργικού συμβουλίου τα χρόνια της κρίσης, ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της… Καϊλή

Αν δεν το ξέρατε είναι καιρός να το μάθετε: Μετά τις κατηγορίες για απαράδεκτη συμπεριφορά σε συναδέλφους του ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να αλλάξει επαγγελματικό στίβο και να λέει τα ζώδια.

Ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής δηλώνει εδώ και χρόνια λάτρης της αστρολογίας και το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό επαγγελματικά.

Μόνο που το κάνει και δημόσια, μάλλον αποβλέποντας σε θέση αστρολόγου σε κάποιο πρωϊνάδικο.

Μετά τον αστρολογικό χάρτη του παιδοβιαστή Μίχου, που έκανε δημόσια, τώρα ο ηθοποιός ασχολήθηκε με την Εύα Καϊλή.

Η πολιτικός που κατηγορείται για διαφθορά και στο σπίτι της οποίας βρέθηκε υπέρογκο χρηματικό ποσό σύμφωνα με τον Παύλο Χαϊκάλη δεν θα ξεμπλέξει εύκολα από αυτή την ιστορία.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα ανέφερε ότι η Εύα Καϊλή θα δυσκολευτεί να ξεμπερδέψει και θα ταλαιπωρηθεί ένα διάστημα.

Βέβαια ο ίδιος δυσκολεύτηκε να κάνει πιο συγκεκριμένη πρόβλεψη γιατί δεν ξέρει ακριβώς τι ώρα γεννήθηκε η Εύα Καϊλή.

Ο ίδιος ανέφερε: «δεν νομίζω ότι η Εύα Καϊλή θα ξεμπερδέψει πολύ εύκολα. Αυτό είναι γεγονός. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε μια πρόβλεψη εύκολη γιατί δεν έχουμε την ακριβή ώρα της κα. Καϊλή. Προσπαθώ όμως να δω γιατί ξαφνικά έγινε αυτό, τώρα, με την Εύα Καϊλή, γιατί μπλέχτηκε ο κ. Παντζέρι όταν στην ίδια ΜΚΟ είναι και ο κ. Αβραμόπουλος που δεν έχει καμία σχέση αλλά αναφέρεται και μου κάνει εντύπωση».

«Ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα της κα. Καϊλή είναι σε μια σύνοδο η οποία είναι σκαναδαλώδης και φέρνει προβλήματα και χάος. Αυτό είναι γεγονός και τουλάχιστον για έναν χρόνο θα ταλαιπωρηθεί πάρα, πάρα πολύ. Δεν νομίζω ότι θα ξεμπλέξει πάρα πολύ εύκολα, είναι δύσκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Παύλος Χαϊκάλης.

Έλεος!  Ο μέγας αστρολόγος Χαϊκάλης, που ήταν μέλος υπουργικού συμβουλίου τα χρόνια της κρίσης!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα