Χριστούγεννα, στολισμός, στολίδια
Ιδιαίτερα αυξημένες είναι οι τιμές όλων των προϊόντων, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μειώνουν τις αγορές τους

Με αυξημένες τιμές σε κρέατα και άλλα αγαθά θα εισέλθουμε στην εορταστική περίοδο, ενώ το εορταστικό τραπέζι θα «κάψει» τις τσέπες των καταναλωτών.

Παράλληλα, έλλειψη φαίνεται πως θα υπάρχει σε ορισμένα «αναγκαία» προϊόντα για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Τιμές-«φωτιά»

Ειδικότερα, αυξημένες κατά 20% είναι οι φετινές τιμές των κρεάτων, ενώ θα υπάρχει έλλειψη σε ορισμένα προϊόντα όπως η γαλοπούλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ανοιχτή Επικοινωνία» του OPEN.

«Το θέμα είναι να βρεθούν τα προϊόντα στην ποιότητα που ζητάμε εμείς ως κρεοπώλες», τόνισε ο εκπρόσωπος της ένωσης κρεοπωλών Αττικής, «Ταξιάρχες», Βασίλης Ντελιφιλιππίδης.

Όπως ανέφερε, λόγω μικρής παραγωγής φέτος, ένα είδος «που έχει ήδη χτυπηθεί, είναι η γαλοπούλα. Μικρή παραγωγή, η ζήτηση θα είναι ίδια και αυτό θα μας φέρει μια δυσκολία».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

5η Attica Green Expo 2026
5η Attica Green Expo 2026: To μεγαλύτερο Eco meet 27–30 Μαΐου στο Tae Kwon Do με χορηγό επικοινωνίας την NEXTSTEP MEDIA GROUP
Η Αθήνα γίνεται πράσινη: Ξεκινά η 5η Attica Green Expo με 450 ομιλητές και χιλιάδες μαθητές
5η Attica Green Expo 2026: To μεγαλύτερο Eco meet 27–30 Μαΐου στο Tae Kwon Do με χορηγό επικοινωνίας την NEXTSTEP MEDIA GROUP