Διακοπή της κυκλοφορίας από την Ελευσίνα έως τον Ισθμό
Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου, ενώ αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, αλλά και στη Μεσηνία

Πριν λίγη ώρα σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στα Μέγαρα, στο Αγρίνιο και στη Μεσσηνία, με αποτέλεσμα να κλείσουν σημεία της εθνικής οδού, καθώς οι συγκεντρωμένοι Ρομά πέταγαν πέτρες και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων και σε λάστιχα.

Πλέον, και στις τρεις περιοχές η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Μέγαρα

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. Νωρίτερα είχε διακοπεί η κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της Αθηνών- Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί από το 39 χιλιόμετρο έως το 42 χιλιόμετρο, λόγω διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν Ρομά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. οι Ρομά είχαν πετάξει διάφορα αντικείμενα στο οδόστρωμα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τους και χρειάστηκε ειδικό συνεργείο καθαρισμού για να τα απομακρύνει.

Νωρίτερα στον Ασπρόπυργο ομάδες Ρομά, σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλαν φωτιές κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές του προαστιακού με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Αγρίνιο

Αποχώρησαν από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, τα περίπου 50 άτομα τα οποία διαμαρτύρονταν για τον τραυματισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από τον πυροβολισμό αστυνομικού, κατά την διάρκεια καταδίωξης. Μετά την αποχώρηση, οι πυροσβεστικές δυνάμεις έσβησαν τις φωτιές που είχαν βάλει οι διαμαρτυρόμενοι σε κάδους απορριμμάτων και λάστιχα, ενώ δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στο ύψος του κόμβου του Αγίου Δημητρίου.

Μεσσηνία

Ανάλογη διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή Αριοχώρι Μεσσηνίας, όπου δεκάδες άτομα απέκλεισαν την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας - Τρίπολης και έβαλαν φωτιά σε λάστιχα. Οι συγκεντρωμένοι έχουν αποχωρήσει από την περιοχή και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

xylodarmos
Κακοποίησαν τις συζύγους τους: Δύο συλλήψεις – Ο ένας την έριξε στο έδαφος και ο άλλος τη χτύπησε
Δύο άνδρες επιτέθηκαν στις συζύγους τους και συνελήφθησαν
Κακοποίησαν τις συζύγους τους: Δύο συλλήψεις – Ο ένας την έριξε στο έδαφος και ο άλλος τη χτύπησε
tilekpaideusi
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες
Έρευνα ΚΕΜΕΤΕ για την τηλεκπαίδευση κατά την περίοδο της πανδημίας - Μορφωτικές ανισότητες και συνέπειες στα εργασιακά δικαιώματα»
Έρευνα: Η τηλεκπαίδευση ενίσχυσε τις εκπαιδευτικές και μορφωτικές ανισότητες