Απίστευτο… κι όμως ελληνικό: Συνταγματάρχης εν ενεργεία ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη
Με την απειλή χειροβομβίδας άρπαξε ποσό από το ταμείο τράπεζας στην Αργυρούπολη - Είχε διαπράξει ακόμη τρεις ληστείες σε τράπεζες

Αντιμέτωποι με έναν εν ενεργεία αξιωματικό του στρατού βρέθηκαν οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα με τη χειροβομβίδα που λήστεψε κατάστημα τράπεζας στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που λήστεψε την τράπεζα στην Αργυρούπολη με χειροβομβίδα το πρωί της Δευτέρας είναι συνταγματάρχης εν ενεργεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε διαπράξει τρεις ληστείες σε τράπεζες της Νέας Σμύρνης και της Δάφνης και εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες επιθέσεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι o άνδρας νωρίτερα εισέβαλε με χειροβομβίδα στην τράπεζα, απείλησε τους υπαλλήλους και άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»
Είναι επιθυμητό οι υποψήφιοι να διαθέτουν ισχυρό υπόβαθρο στη Μηχανική Μάθηση ή/και την Υπολογιστική Όραση ή/και γνώσεις system administration/devops.
ΑΠΘ: Πρόσκληση 2 ερευνητών στην «Μηχανική Μάθηση, Υπολογιστική Όραση»