Εβελίνα Παπούλια
«Κάθε φορά είναι ένας άλλος ανάλογα με τα κέφια του και που βρίσκεται»

Σοκάρει στην κατάθεσή της η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης και ηθοποιός της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

«Έχω ακούσει για καταγγελίες. Τις καταγγέλλουσες τις γνώρισα εδώ απ’ έξω. Θεωρώ ότι εάν δεν είμαι μέρος λύσης, είμαι μέρος προβλήματος. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή. Βάζω όρια αλλά είναι πανέξυπνος και πολύ χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται αν δεν τον συμφέρει» είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήταν πολύ δοτικός κατά τη διάρκεια των τριών ημερών της πρόβας. Ήταν θετικός μαζί μου και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα. Στην πορεία αυτό που είδα ήταν ότι άλλαζε. Μετατοπιζόταν, άλλαζε η κατάσταση. Ήξερα ότι εκείνος με έχει ανάγκη και όχι εγώ» επισήμανε.

Στη συνέχεια, είπε: «Θα πω το γεγονός που με σόκαρε γιατί δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά στη ζωή μου».

«Παίζω επί σκηνής και ξαφνικά είναι ο Φιλιππίδης πίσω από τις κουίντες. Έχει κρυφτεί κι έχει κατεβάσει το παντελόνι του και μου επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Σοκάρομαι. Προσπαθώ να συνεχίσω να παίζω. Δεν αντέδρασα, δεν είπα τίποτα. Έχει συμβεί άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο. Ίσως είχε συμβεί και τρίτη» αποκάλυψε.

«Το άλλο γεγονός ήταν ότι με φωνάζει στο καμαρίνι και πάω. Μου λέει κάτι περί ανέμων και υδάτων και ξαφνικά με αρπάζει από τη μέση, πάει να μου βάλει χέρι. Τον σπρώχνω, τύπου όμως χαχαχα. Κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Την επόμενη μέρα μπήκε στο καμαρίνι μου, του είπα να βγει για να ετοιμαστώ. Μετά ολοκληρώθηκε η συνεργασία. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έκανε κάτι παραπάνω επειδή ήταν γνωστό ότι είμαι αντιδραστική και δεν τον έπαιρνε για άλλη αντικατάσταση» συμπλήρωσε.

«Αναγνώρισα τη χυδαιότητα του, την εξουσιομανία του, και το ταλέντο του βέβαια. Επαγγελματικά μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Συνεργαστήκαμε ξανά στο «Εφάπαξ» και ήταν τέλειος. Αν τον είχα γνωρίσει μόνο εκεί θα σας έλεγα ότι είναι υπέροχος και τι του έκαναν αυτές οι κοπέλες! Μετά από αυτό συνεργαστήκαμε στο «Εκπαιδεύοντας τον Μπάμπη». Εκεί γνώρισα πάλι έναν καινούργιο άνθρωπο. Σε μόνιμη υστερία, έντονος σε όλο το σετ. Γύρω στο 2001-2002. Ήταν σε μια φωνή και σε μια ένταση. Δεν πήγαινε και καλά το σίριαλ. Του είχα συστήσει μια κοπέλα που έψαχνε δουλειά για το ενδυματολογικό. Η κοπέλα όταν ήρθε να τον γνωρίσει, με χαιρέτισε και αυτό τον εκνεύρισε. Την έβρισε σχεδόν, της είπε ότι έπρεπε να χαιρετίσει πρώτα εκείνον! Σοκαρίστηκε η κοπέλα» σημείωσε.

Το περιστατικό που χάλασε οριστικά τις σχέσεις των δυο ηθοποιών έγινε όταν επρόκειτο να διδάξουν σε τμήμα θεατρικών σπουδών. «Η τελευταία και καταλυτική φορά ήταν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και είπα ότι δεν θα συνεργαστώ ξανά μαζί του. Ο Φιλιππίδης έκανε την παρουσίαση του ανοίγματος αυτού του τμήματος. Μιλούσε με ένα σκηνοθέτη και αρχίζει να με μειώνει. Διάβαζα τα χείλη του. Του είπε «από που κι ως που διδάσκει η Εβελίνα». Γελούσε και με κορόιδευε. Έρχεται εκεί που κάθομαι μόνη μου. Μου λέει γλυκά «τι γίνεται Εβελίνα;». Εγώ τον έβρισα κατά πρόσωπο. Μπαίνουμε στην αίθουσα και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο μου! Νομίζω ότι η Παξινού δεν έχει ακούσει τέτοια λόγια! Εκεί τελείωσε για μένα. Είπα δεν θα ξανά συνεργαστώ μαζί του» είπε η Παπούλια.

Πρόεδρος: Έχετε ακούσει για άλλους συναδέλφους σας;

Μάρτυρας: «Είχα ακούσει ότι είχε δείρει, ότι περιφέρει τα γεννητικά του όργανα. Είχα ακούσει το περιστατικό με το αυτοκίνητο και την κοπέλα και είχα πει «τόσο πολύ ξέπεσε».

«Τον Φιλιππίδη δεν μπορούσε να τον ξυπνήσει κανείς. Τον στήριζε μια οικογένεια. Το ταλέντο του στήριζε όχι τον άνθρωπο. Δεν είχαν αντιληφθεί το σημείο που είχε φτάσει η κατάστασή του» τόνισε ηθοποιός απαντώντας σε ερώτηση για το αν ο κατηγορούμενος ήταν ισχυρός στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗ
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
Υπουργείο Παιδείας: Ανατροπή με νέα σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης και συγκρότηση του Συμβουλίου Επιλογής
Υπουργείο Παιδείας: Τροποποιείται η σειρά επιλογής στελεχών - Νέες Προκηρύξεις
2Η ΜΑΡΤΙΟΥ
Σχολεία - Εκπαιδευτικοί: Εκπαιδευτικό υλικό για τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821
Το υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση σχολικών γιορτών της 25ης Μάρτη, για την καλύτερη οργάνωση της διδασκαλίας που αφορά τα...
Σχολεία - Εκπαιδευτικοί: Εκπαιδευτικό υλικό για τη σχολική γιορτή της 25ης Μαρτίου 1821