Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τον κλοιό να σφίγγει γύρω από τον πάτερ Αντώνιο, τη σύζυγό του καθώς και άλλα στελέχη της ΜΚΟ.
Την ίδια ώρα, η πλευρά του ιερέα περνά στην αντεπίθεση, με τους δικηγόρους να λένε πως θα κινηθούν νομικά γιατί τους απομάκρυναν από το σπίτι τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους.
Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr
Διαβάστε ακόμα στο ethnos.gr
Έρχεται η σούπερ φορολοταρία: Πότε θα γίνουν οι 2 κληρώσεις με πλούσια έπαθλα έως 100.000 ευρώ
Για low budget αποδράσεις στο φθηνότερο θέρετρο της Ευρώπης: Αλπικά τοπία και ιαματικά λουτρά σε μια πόλη-διαμάντι που ζητά να ξοδέψεις ελάχιστα
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι συμβαίνει στα παιδιά μας; Η μεγάλη δημόσια συζήτηση στο Δημαρχείο Βούλας στις 3 Μαρτίου
Αυτό είναι το πιο υγιεινό ψάρι στον κόσμο: Ξεπερνά τον σολομό στη διατροφική κατάταξη
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom