φωταγώγηση Σύνταγμα
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Φωταγωγήθηκε η πλατεία Συντάγματος

Ολοκληρώθηκε και φέτος ο εορταστικός στολισμός της Αθήνας, όπου φωταγωγήθηκε η πλατεία Συντάγματος και γέμισε με μουσική, φως και χρώματα, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, καλωσόρισε στην κεντρική σκηνή που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, δημάρχους από όλο τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρέθηκαν στην Αθήνα, και όλοι μαζί - μετά από αντίστροφη μέτρηση - φωταγώγησαν το μήκους 21 μέτρων έλατο, που δεσπόζει στην πλατεία.

φωταγώγηση Σύνταγμα

Η εκδήλωση

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν το δημοφιλές δίδυμο των Φώτη Σεργουλόπουλου και Τζένης Μελιτά, που με το χιούμορ και τη θετική τους διάθεση, συνέβαλαν στο γιορτινό κλίμα.

Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης ήταν η Τάμτα με την Athens Big Band, που ταξίδεψε το κοινό, μεταφέροντας μέσα από χριστουγεννιάτικες μελωδίες, το πνεύμα των γιορτών σε όλη την πόλη.

Τη βραδιά άνοιξαν ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους.

Από σήμερα και για περισσότερο από έναν μήνα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές γιορτινές εμπειρίες, στο κέντρο και τις 129 γειτονιές της Αθήνας.

Το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που σχεδιάστηκε για μικρούς και μεγάλους, έχουν επιμεληθεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η Τεχνόπολη, το Athens Culture Net του δήμου Αθηναίων, το This is Athens, και ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης Αθήνα 9.84. Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δράσεις για όλη την οικογένεια, μουσικές παραστάσεις, «χριστουγεννιάτικα χωριά», πάρτι, εντυπωσιακά σόου, μία πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πλατεία Ομόνοιας, καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις.

φωταγώγηση σύνταγμα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα