vroxes_kakokairia
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέα ενημέρωση από την ΕΜΥ για την εξέλιξη - Μέσα στις επόμενες ώρες θα χτυπηθεί η Αττική

Νέο επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων εκδόθηκε από την ΕΜΥ, για την κακοκαιρία ARIEL.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, το Σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ARIEL", που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται νότια της Ιταλίας και κινείται αργά ανατολικά βορειοανατολικά, προκαλεί επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα διαρκέσει έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα την Τετάρτη (30-11-2022) θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως νομούς Πιερίας και Χαλκιδικής) και στα βορειοανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:

Α. Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη δυτική και την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και τη δυτική και τη νότια Κρήτη μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Β. Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (30-11-2022) μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).

Γ. Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα την Πέμπτη (01-12-2022) από νωρίς το πρωί μέχρι και το βράδυ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Μεταρρύθμιση στο Λύκειο με στόχο να αποκατασταθεί η εκπαιδευτική αξία και των τριών τάξεων.
Ζαχαράκη «Οι Πανελλαδικές δεν είναι η μοναδική επιλογή»
Σοφία Ζαχαράκη: Μεταρρύθμιση στο Λύκειο με στόχο να αποκατασταθεί η εκπαιδευτική αξία και των τριών τάξεων.
Δικαστήρια
Εντός Μαΐου η προκήρυξη για 140 μόνιμους γραμματείς στα δικαστήρια – Το χρονοδιάγραμμα και τα κριτήρια

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η έκδοση της νέας προκήρυξης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την πλήρωση έως 140 μόνιμων θέσεων δικαστικών...

Εντός Μαΐου η προκήρυξη για 140 μόνιμους γραμματείς στα δικαστήρια – Το χρονοδιάγραμμα και τα κριτήρια