emmanuela
Έκλεψαν χρήματα από την 21χρονη φοιτήτρια όταν χτυπήθηκε στην άσφαλτο

Για το αδιανόητο γεγονός της κλοπής του χρηματικού ποσού που είχε πάνω της η 21χρονη φοιτήτρια από τα Χανιά, Έμμα, όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της.

Ο Νίκος Ρουσσόπουλος αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ότι τα χρήματα που της έκλεψαν μετά το τροχαίο ήταν τα χρήματα που της έδωσαν οι γονείς της να περάσει τον μήνα και να πληρώσει την κλινική που νοσηλευόταν το σκυλάκι της λόγω ατυχήματος.

«Αυτό δείχνει το πού έχει φτάσει η κοινωνία. Είναι αδιανόητο να βλέπεις έναν άνθρωπο να ψυχορραγεί και να πας να κλέψεις. Πρόκειται για σκύλευση του νεκρού», τόνισε και εξήγησε ότι αυτό έγινε καθώς τα πράγματά της είχαν διασκορπιστεί στο οδόστρωμα. Έψαχναν την ταυτότητά της και τότε κάποιος επιτήδειος πήρε το πορτοφόλι.

Για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για την παράσυρση της 21χρονης από τον 26χρονο, ο δικηγόρος είπε πως ο δράστης χτύπησε την κοπέλα δύο φορές, ενώ από το υλικό που συγκέντρωσαν οι Αρχές τα όσα είπε ο 26χρονος διαψεύδονται. Όπως φαίνεται, το αυτοκίνητο του 26χρονου χτύπησε την 21χρονη στο αντίθετο ρεύμα. «Την χτύπησε αφότου είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα, είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου», είπε.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί αρχικά ότι δεν την είδε και ότι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του. Στη συνέχεια είπε ότι η κοπέλα χάζευε στο κινητό, ενώ ισχυρίστηκε ότι αν περνούσε από διάβαση η 21χρονη, τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpaideytikos
ΗΠΑ: Με όπλα θα είναι πλέον οι εκπαιδευτικοί στην πολιτεία Τενεσί μετά από τη σφαγή σε σχολείο
Ο νόμος προβλέπει προϋποθέσεις: τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού τα οποία επιθυμούν να φέρουν οπλισμό πρέπει, μεταξύ άλλων, να περάσουν πρώτα 40...
ΗΠΑ: Με όπλα θα είναι πλέον οι εκπαιδευτικοί στην πολιτεία Τενεσί μετά από τη σφαγή σε σχολείο
σχολικη εφημεριδα
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της σχολικής εφημερίδα σας προσκαλούν σε αυτό το μοναδικό ταξίδι στην ιστορία και στις άσβηστες μνήμες της Ανατολής
ΓΕΛ Άστρους: Σχολική εφημερίδα αφιερωμένη στον Ελληνισμό της Ανατολής