Οι πρώτες περιοχές της Ελλάδας «ντύθηκαν» στα λευκά καθώς, σήμερα Κυριακή (27/11), έπεσαν τα πρώτα χιόνια στα βόρεια ορεινά κατά κύριο λόγο.
Έτσι, λοιπόν, εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι η Κεντρική Μακεδονία, επομένως άσπρη ημέρα ξημέρωσε στο Σέλι, στο Μέτσοβο και στη Φλώρινα. Μάλιστα, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε και ανακοίνωση για την υποχρεωτική χρήση αλυσίδων σε σημεία της βόρειας Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά, στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται το εξής: «Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα που κινούνται από το 14 έως το 26 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – χιονοδρομικό κέντρο Σελίου και από το 10 έως το 20 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Νάουσας – Σελίου».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά
Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom