Πατούλης-Καραμανλής
Έκθετοι Πατούλης και Καραμανλής από την αποκάλυψη κυκλώματος στημένων εξετάσεων οδήγησης με συμμετοχή στελεχών της Ν.Δ.

Αναστάτωση επικρατεί στη Διεύθυνση Μεταφορών του κεντρικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής μετά την σύλληψη 4 υπαλλήλων της αλλά και επιπλέον 9 στελεχών από Σχολές Οδηγών, για κύκλωμα στημένων εξετάσεων οδήγησης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και άτομα από τέσσερις σχολές οδήγησης. Δύο από τους υπαλλήλους της Περιφέρειας φημολογείται ότι είναι στελέχη της ΔΑΚΕ.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για «στημένες αίθουσες» στη διαδικασία εξετάσεων για απόκτηση διπλωμάτων οδήγησης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια εξέτασης των θεωρητικών μαθημάτων εξεταζόταν άλλος αντί για τον πραγματικό υποψήφιο.

Έκθετοι οι Πατούλης και Καραμανλής από την αποκάλυψη κυκλώματος 

Για το θέμα εξέδωσαν ανακοίνωση ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο και αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης ζητώντας εξηγήσεις

"Η αποκάλυψη ύπαρξης κυκλώματος στημένων εξετάσεων για διπλώματα οδήγησης, στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται συγκεκριμένα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, δύο εκ των οποίων φημολογείται πως είναι και στελέχη της ΔΑΚΕ, αλλά και στελέχη Σχολών Οδηγών, εκθέτει τόσο τον κ. Πατούλη όσο και τον κ. Καραμανλή.

Έναν χρόνο πριν, ο κ. Καραμανλής υποσχόταν ότι το νομοσχέδιό του φέρνει αδιάβλητες εξετάσεις και πόλεμο στη διαφθορά. Σήμερα, οι μεγαλοστομίες της Ν.Δ. καταρρέουν. Ο νόμος Καραμανλή παραμένει «γυμνός».

Τα κυκλώματα όχι μόνο δεν εντοπίζονται και δεν εκτοπίζονται, αλλά επεκτείνουν και τη δράση τους. Με τη συμμετοχή στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Οι κύριοι Πατούλης και Καραμανλής οφείλουν εξηγήσεις. Γνώριζαν ή όχι; Στη μία περίπτωση θα μπορούσαν να κατηγορηθούν για συγκάλυψη, στην άλλη για ανικανότητα."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sivitanidios4112018.jpg
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) στη...
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά
ημεριδα
ΕΠΑΛ Λέσβου: Ημερίδα «Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΕΠΑΛ»
Οι ομιλητές ανέλυσαν τις διαδικασίες και τα είδη των αδειών που απαιτούνται για την νόμιμη άσκηση επαγγέλματος
ΕΠΑΛ Λέσβου: Ημερίδα «Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων ΕΠΑΛ»