συλληψη
Χειροπέδες σε έναν 29χρονο οδηγό ΚΤΕΛ, μόνιμου κατοίκου της Πάρου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του νησιού, καθώς κατηγορείται για το κακούργημα της αποπλάνησης ανηλίκου

Στη σύλληψη ενός 29χρονου, μόνιμου κατοίκου της Πάρου, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του νησιού, ύστερα από έρευνα που ξεκίνησε από πληροφορίες ότι ο άντρας αυτός έχει αποπλανήσει ανήλικες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος, ο οποίος από το 2021 πραγματοποιούσε δρομολόγια μαθητών, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τρεις μαθήτριες κάτω των 15 ετών.

Η σύλληψη του 29χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου έγινε την Δευτέρα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για κακούργημα, διότι οι ανήλικες είναι κάτω των 15 ετών.

Η πληροφορία έφτασε στην ΕΛ.ΑΣ. προχθές Κυριακή και αμέσως κλήθηκε για κατάθεση 14χρονη μαθήτρια που φερόταν να έχει σχέση με τον 29χρονο. Το παιδί επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της. Κατόπιν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος άντρας είχε συνάψει σχέση με ακόμα δύο μαθήτριες, ηλικίας 14 ετών, οι οποίες επίσης κλήθηκαν για κατάθεση και επιβεβαίωσαν το γεγονός, δηλώνοντας και αυτές ότι όλα έγιναν με τη θέλησή τους.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι γονείς των παιδιών δεν είχαν καταλάβει ότι ο 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες. Αυτός είναι ο λόγος που κανένας γονιός δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία στις Αρχές.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της επικοινωνίες του συλληφθέντα με τις ανήλικες που αποδεικνύουν τα αδικήματα. Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

hoynta.jpg
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
57 χρόνια πριν τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές
Μνήμες από την εκπαίδευση επί Χούντας: Το πειθαρχικό δίκαιο για τους εκπαιδευτικούς και το ποινολόγιο για τους μαθητές
dictionary-lexiko-xenes_glosses-foreign_lagnuage.jpg
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;
Επειδή σε λίγο, για να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας ή για να δούμε τηλεόραση, θα χρειαζόμαστε πτυχίο αγγλικής φιλολογίας, μήπως είναι πιο εύκολο να τα...
Πως λέμε στα ελληνικά: σέλφι, σπικάζ, ρίαλ εστέιτ ή μπίζνες πλαν;