Σε εξέλιξη βρίσκεται στη θαλάσσια περιοχή 18 ναυτικά μίλια νότια της Παλαιοχώρας Χανίων επιχείρηση του λιμενικού για τη διάσωση μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων που επιβαίνουν σε αλιευτικό σκάφος.
Στο σημείο βρίσκονται ήδη δύο φορτηγά πλοία, ένα δεξαμενόπλοιο και δύο ιταλικά αλιευτικά σκάφη, ενώ αναμένεται και φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβαινόντων στο αλιευτικό που κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης 112, στο σκάφος επιβαίνουν περίπου 500 άτομα.
Στο σημείο όπου βρίσκεται το σκάφος πνέουν ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ