ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ
Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων, τους οποίους φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, ομολόγησε η 45χρονη

Νέο σοκ στο νησί της Ρόδου, καθώς επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές αρχές έγκλημα σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας στην Καλυθιές, την οποία πρόσεχε ως βοηθός της μια γυναίκα ηλικίας 45 ετών.

Από τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, η γυναικα που δολοφονήθηκε (Κ.Φ) είναι ηλικίας 75 ετών και διέμενε στις Καλυθιές. Ήταν ανήμπορη και άρρωστη και αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Η 45χρονη δράστιδα τηλεφώνησε η ίδια στην άμεσο δράση στις 8:10 το πρωί  και ζήτησε από τον αστυνομικό του τηλεφωνικόυ κέντρου  να μεταβεί στο σπίτι, στις Καλυθιές ανακοινώντας στον ίδιο  ότι έπνιξε με μαξιλάρι την άτυχη γυναίκα που πρόσεχε.

Ακολούθησε άμεση κινητοποίηση, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, στελέχη των οποίων έφθασαν στο σημείο σε λίγα λεπτά και αντίκρυσαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η 45χρονη δράστιδα, είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε!

Η οικιακή βοηθός πρόσεχε την ηλικιωμένη τον τελευταίο μήνα. Επίσης πρόσεχε κι άλλα άτομα στο χωριό Καλυθιές τους προηγούμενους μήνες. 

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου οι οποίοι συνέλαβαν την οικιακή βοηθό Φ. Φλ. η οποία κατάγεται από τον Αρχάγγελο και  η οποία ομολόγησε ότι διέπραξε και το έγκλημα αυτό ζητώντας να τη συλλάβουν. Ειδοποιήθηκε Εισαγγελέας καθώς επίσης και ο αρμόδιος ιατροδικαστής που έφθασε στο σημείο.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό: 

Συνελήφθη σήμερα (21 Νοεμβρίου 2022) το πρωί στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, μια 45χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας
σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης σχετικής αναγγελίας, πρώτες πρωινές ώρες η 45χρονη προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο σε ηλικιωμένη γυναίκα που φρόντιζε, μέσα σε κατοικία σε χωριό της Ρόδου.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων

 

Άλλες τρεις δολοφονίες ηλικιωμένων, τους οποίους φρόντιζε τα τελευταία χρόνια, ομολόγησε η 45χρονη από τη Ρόδο, που το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου, έπνιξε με μαξιλάρι 75χρονη γυναίκα στις Καλυθιές

Η ίδια ομολόγησε επίσης, ότι είχε επιχειρήσει να δολοφονήσει και το παιδί της, όταν αυτό ήταν νήπιο.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, η εν λόγω μαρτυρία αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η 45χρονη πάσχει από ψυχικό νόσημα και μάλιστα είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κρατικό ίδρυμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου, στα χέρια του οποίου θα σταλεί αύριο το πρωί η δικογραφία, αναμένεται να αποφασίσει για το πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες, προκειμένου να επιβεβαιωθεί εάν η 45χρονη λέει αλήθεια σχετικά με τα όσα φέρεται να έχει καταθέσει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024
Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο - Σε σύνολο 7 χρυσών, 14 αργυρών και 24 χάλκινων μεταλλίων, οι δύο ελληνικές ομάδες κατέκτησαν...
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024