kakokairia_vroxi
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ | INTIME
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τοπικές βροχές, αύριο, σε μεγάλο τμήμα της χώρας, ισχυρές στα βορειοδυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Αύριο, Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, κατά τόπους ισχυρές στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Η ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, από 9 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 18 βαθμούς), 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 11 έως 16 βαθμούς), 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς Κελσίου), 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν γενικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία των ΓΕΛ
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στη Χημεία των ΓΕΛ
Παράλληλη στήριξη, ειδική αγωγή
Παράλληλη Στήριξη: Περισσότερα Τμήματα Ένταξης, λιγότεροι εκπαιδευτικοί – Τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
Παράλληλη Στήριξη σε τροχιά ανατροπής – Τι σημαίνει η μεταφορά στα Τμήματα Ένταξης
Παράλληλη Στήριξη: Περισσότερα Τμήματα Ένταξης, λιγότεροι εκπαιδευτικοί – Τι αλλάζει με τη νέα ρύθμιση
foto_education_notebook_phone_alfavita.jpg
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς
Οδηγίες για Μετατάξεις αποσπασμένων εκπαιδευτικών στους Φορείς Ανώτατης Εκπαίδευσης
Μετατάξεις εκπαιδευτικών: «Άνοιγμα» για αποσπασμένους πενταετίας σε ΑΕΙ και εποπτευόμενους φορείς