ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΣΚΑΚΙ
Στην κατηγορία της συμμετείχαν 65 σκακίστριες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα κορίτσια μέχρι 10 ετών αναδείχθηκε η Μαριάντα Λάμπου στα Πανευρωπαϊκά Ατομικά Πρωταθλήματα 8 έως 18 ετών που ολοκληρώθηκαν σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η 9χρονη Πρωταθλήτρια Ελλάδας, σκακίστρια του σωματείου ΑΠΟ Αίγλη Παπάγου, με τη νίκη της στο τελευταίο 9ο γύρο εξασφάλισε την 1η θέση συγκεντρώνοντας 8 ½ βαθμούς με 8 νίκες και 1 ισοπαλία!

Στην κατηγορία της συμμετείχαν 65 σκακίστριες από 30 Ευρωπαϊκές χώρες.

Τη χώρα μας εκπροσώπησαν 15 νεαροί σκακιστές και σκακίστριες και συνοδοί – προπονητές της ελληνικής αποστολής ήταν ο Χρήστος Μπούσιος και ο Παναγιώτης Χριστοδούλου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sparagia
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών
Πρόκειται για ένα λαχανικό που συνδυάζει πλούσια διατροφική αξία με ευκολία στο μαγείρεμα και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε πολλά καθημερινά πιάτα.
Γιατί αξίζει να βάλουμε τα σπαράγγια στο πιάτο των παιδιών