Δέντρο πλάκωσε ηλικιωμένη στη Λάρισα
Νεκρή 78χρονη γυναίκα στη Λάρισα - Την καταπλάκωσε δέντρο

Δεν χωράει ανθρώπου νους το κακό που έγινε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λάρισα, όταν ένα δέντρο καταπλάκωσε μία γυναίκα με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.

Το συμβάν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έγινε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, το δέντρο καταπλάκωσε 78χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και στο κορμί της, οι οποίες απέβησαν μοιραίες. Το συμβάν έγινε δίπλα σε πρόχειρο κτίσμα – κτηνοτροφική μονάδα.

Όλα φέρεται να έγιναν όταν κατά τη διάρκεια κοπής ενός δέντρου, το οποίο η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει να κόψει γείτονας, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομική δύναμη, αλλά ήταν αργά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αρνι
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
Η ακρίβεια χτυπάει «κόκκινο» σε τρόφιμα και καύσιμα
Η ακρίβεια «ροκανίζει» το εορταστικό τραπέζι και τις εκδρομές - Στα 412 ευρώ το πασχαλινό γεύμα για 6 άτομα!
viasmos-kopela-koritsi-aniliki-seksoualiki parenoxlisi.jpg
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
Παρέμβαση εισαγγελέα για τον 37χρονο που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα – Εξετάζεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του
Χανιά: Συνελήφθη 37χρονος καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης