σταθης-παναγιωτοπουλος
Για συμπληρωματική κατάθεση βρέθηκε ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην ανακρίτρια

Ο πρώην τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος κλήθηκε σήμερα από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης να κάνει συμπληρωματική κατάθεση, αναφορικά με την εμπλοκή του σε υποθέσεις δημοσιοποίησης, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικών του συντρόφων.

Η κλήση του σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις, για τις οποίες είχε συλληφθεί πέρσι την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του, σε βαθμό κακουργήματος --για την άλλη παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Νέα στοιχεία

Καθώς προέκυψαν από την έρευνα νέα στοιχεία που αφορούν στη δημοσιοποίηση 20 φωτογραφιών προσωπικού χαρακτήρα, η ανακρίτρια τον κάλεσε εκ νέου σε απολογία, με τον ίδιο να αρνείται ότι τις δημοσιοποίησε εκείνος. Μόλις κλείσει και αυτός ο φάκελος η υπόθεση θα εισαχθεί στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο, που θα αποφανθεί για την παραπομπή του σε δίκη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής, ο οποίος είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο -η πρώτη από τις συνολικά τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης- και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, όμως, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σύνοδος Πρυτάνεων
Ξεκινά σήμερα η 111η Σύνοδος Πρυτάνεων – Το πρόγραμμα και οι κρίσιμες αποφάσεις για τα ΑΕΙ
111η Σύνοδος Πρυτάνεων: Η κρίσιμη τετραήμερη ατζέντα για τη χρηματοδότηση, το Εθνικό Απολυτήριο και το «Πανεπιστήμιο του Αύριο»
Ξεκινά σήμερα η 111η Σύνοδος Πρυτάνεων – Το πρόγραμμα και οι κρίσιμες αποφάσεις για τα ΑΕΙ
Υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Έρχεται σταδιακή επαναφορά του 13ου μισθού στο Δημόσιο – Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης
Η επιλογή της σταδιακής εφαρμογής φέρεται να συνδέεται με τη δημοσιονομική προσαρμογή και την ανάγκη «ομαλής επιστροφής» σε ένα μέτρο που είχε...
Έρχεται σταδιακή επαναφορά του 13ου μισθού στο Δημόσιο – Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης