Εξιχνιάστηκε δολοφονία σε βάρος 42χρονου - Αναζητείται ο 33χρονος δράστης
Εξιχνιάστηκε δολοφονία στον Δενδροπόταμο - Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 33χρονος που αναζητείται

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία ενός 42χρονου, ο οποίος είχε εντοπιστεί το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, σε υπαίθριο χώρο, στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές. Τα αίτια της δολοφονίας φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο διαπληκτισμός και η δολοφονία

Κατά την ίδια ανακοίνωση, φέρεται να προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών -ελληνικής καταγωγής και οι δύο- και καθώς η μία κουβέντα έφερε την άλλη, ο 33χρονος τραυμάτισε θανάσιμα, με χρήση σωματικής βίας, τον 42χρονο, αφήνοντάς τον αναίσθητο στο σημείο.

Αρχικά υπήρχαν ενδείξεις ότι ο θάνατος οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, εκδοχή στην οποία συνέκλιναν το γεγονός ότι το σημείο εντοπισμού του θύματος βρίσκεται σε στέκι τοξικομανών, ενώ επιπλέον συγκεντρώθηκαν σύνεργα που αποδείκνυαν τη χρήση ψυχοτρόπων ουσιών. Ωστόσο, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν κακώσεις στη σορό του που παραπέμπουν σε εγκληματική πράξη, οπότε την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία για την υπόθεση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;

«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, δικαστήριο
Δικαστική δικαίωση για εκπαιδευτικό: Αναδρομικός διορισμός στους πίνακες ΑΣΕΠ
Τι προβλέπει η απόφαση του υπουργείου Παιδείας - Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών ανατρέπει τα δεδομένα για τη σειρά κατάταξης στους πίνακες ΑΣΕΠ
Δικαστική δικαίωση για εκπαιδευτικό: Αναδρομικός διορισμός στους πίνακες ΑΣΕΠ
Τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση
Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στα θρανία: Πώς αντιδρούν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Η τεχνητή νοημοσύνη εισβάλλει στα σχολεία: από τις ΗΠΑ μέχρι την Εσθονία, chatbots και AI-tutors αλλάζουν τη διδασκαλία
Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει στα θρανία: Πώς αντιδρούν μαθητές και εκπαιδευτικοί