Ξεκίνησε η δίκη της γυναίκας που τραυμάτισε σοβαρά τον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι
Ξεκίνησε η δίκη της γυναίκας, που είχε τραυματίσει σοβαρά με περίστροφο τον πατέρα του παιδιού της, στο Χαλάνδρι

Ξεκίνησε σήμερα και θα συνεχιστεί στις 15 Νοεμβρίου ενώπιον του μικτού ορκωτού δικαστηρίου, η δίκη της 50χρονης, η οποία το Νοέμβριο του 2021 πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 70χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Η 50χρονη, προσωρινά κρατούμενη για τη συγκεκριμένη υπόθεση, δικάζεται για σειρά σοβαρότατων αδικημάτων, με βασικό την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση σε βάρος του 70χρονου, γνωστού ιατρού, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια, κ.ά..

Η διαδικασία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς η κατηγορούμενη, με καταγωγή από την Αλβανία, δεν είχε συνήγορο και αρνήθηκε να δεχθεί τους δύο δικηγόρους που της διόρισε το δικαστήριο, με αποτέλεσμα η δίκη να ξεκινήσει χωρίς δικηγόρο υπεράσπισης της κατηγορουμένης.

Η 50χρονη υπέβαλλε σειρά αιτημάτων, όπως αντικατάσταση των μελών της σύνθεσης, την παρουσία του πρεσβευτή της χώρας καταγωγής της κ.ά., τα οποία απορρίφθηκαν από το δικαστήριο.

Στην κατάθεσή του, ο 70χρονος γιατρός περίγραψε την γνωριμία του με την κατηγορούμενη, την γέννηση της κόρης τους και την αναγνώριση της ανήλικης από τον ίδιο. Είπε επίσης, ότι από το 2018, είχε ο ίδιος αποκλειστικά τη γονική μέριμνα του παιδιού και ότι από το 2017 είχε απαγορευτεί με ασφαλιστικά μέτρα στην κατηγορούμενη να πλησιάζει το κοριτσάκι.

Το θύμα κατέθεσε ότι την επίμαχη μέρα, η κατηγορούμενη τον περίμενε έξω από την πολυκατοικία του και ενώ ο ίδιος βρίσκονταν με την ανήλικη κόρη τους μέσα στο αυτοκίνητό του και εισέρχονταν στο γκαράζ του διαμερίσματός του, η 50χρονη, αφού είπε στο παιδί να βγεί από το όχημα, άρχισε να πυροβολεί. "Είχε ρίξει τρεις - τέσσερις πυροβολισμούς. Σταμάτησε να πυροβολεί γιατί μάλλον έπαθε εμπλοκή το όπλο. Επειδή με έβλεπε ζωντανό, με τη λαβή του όπλου άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι. Προσπάθησα να φύγω… Ήμουν αιμόφυρτος και τότε πήρε μια πέτρα και με χτύπαγε στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Σταμάτησε κάποια στιγμή να με χτυπά και είπε στο παιδί 'πάμε να φύγουμε'. Το παιδί ξάπλωσε κάτω για να μην πάει μαζί της...".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αλεξο
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας σε προκλητικές δηλώσεις και ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
ΠΑΣΑΝ
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η παράλληλη στήριξη»
Καθηκοντολόγιο, εργαλεία/επιμορφώσεις και ενιαία αξιολόγηση στα ΚΕΔΑΣΥ στο επίκεντρο της συνάντησης του ΠΑΣΑΝ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας σε ΠΑΣΑΝ: «Δεν καταργείται η παράλληλη στήριξη»
molivia
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία
Κοινό αίτημα Συλλόγων για έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και απεργιακή κλιμάκωση απέναντι στην κυβερνητική επίθεση
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία