Μία γευστική πρόταση της ομάδας Live Kitchen και του Πάνου Παπαδάκη.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- 150 γρ αλεύρι γ.ο.χ
- 200 γρ τυρί κρέμα
- 4 μέτρια αυγά
- 200 γρ ζάχαρη άχνη
- 200 γρ σιμιγδάλι χοντρό
- 100 γρ ελαιόλαδο
- 1/2 κτγ αλάτι
- 10 γρ μπέικεν πάουντερ
- 1 κτσ υγρή βανίλια
Για το σιρόπι:
- 700 γρ νερό
- 800 γρ ζάχαρη
- φλούδες από 1 πορτοκάλι
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
Θα χρειαστείτε:
Ταψί 25χ35 εκ.
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το νερό, την ζάχαρη, τις φλούδες πορτοκαλιού, τον χυμό λεμόνι και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 8 έως 10 λεπτά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, την ζάχαρη άχνη, τα αυγά και ανακατεύουμε με το σύρμα.
Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το ελαιόλαδο, το μπέικεν, το αλάτι, την υγρή βανίλια.
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και αφού λαδώσουμε ένα ταψί 25χ35 εκ. και ρίχνουμε το μείγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 35 λεπτά στους 180 c.
Ρίχνουμε το χλιαρό σιρόπι πάνω στο καυτό γλυκό.
Αφήνουμε να απορροφήσει όλο το σιρόπι και το κόβουμε.
Το πιο νόστιμο και εύκολο ρεβανί που έχετε δοκιμάσει!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό
ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 11/12
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη